Samo na tecajnima ako gledamo ovaj cash na racunu ako je u dolarima bez dobiti kroz 2 kvartal ce biti oko 6 mil. u plusu ako dolar ostane na ovim razinama a nece vec ce jos rasti an nekih 4.8 kn po dolaru.
Taj plus je vec nekidan popusio brod u Trstu.
Pa tako do 27.06?
Eto gospodo draga. Ovaj ashrakov upitnik je bio tacka na i da izadjem. Ko voli nek izvoli. Sad vam je sve kazano.
A gle, Aureus iz nekog vraga ulazi i to dosta.
Ako zbog dokovanja gube vise nego sto ce zaraditi na tecajnima onda u Aureusu radi gomila kretena,
ja mislim da ne, postoje lakse dionice za manipuliranje portfeljem..
Iako JDPL sada nije uopce los za manipuliranje, budimo iskreni…
Sa 10-milijuna svaki HPB i Aureus mogu diktirati cijenu dijonice…
Sa 10-milijuna svaki HPB i Aureus mogu diktirati cijenu dijonice…
I manje , bez problema uz ovakve promete.Dovoljno je da se samo pokažu , što i čine.
To da Aureus nije branio cijenu je sasvim jasno,vise vjerujem varijanti da je Aureus cijenu smatrao dobrom za debljanje pozicije
Bogami dakladd post ti je pun argumenata. Molim te objasni meni glupom kojem iz tvog posta to nije jasno.
[/quote]
Vrlo jednostavno,tvoj post je bez argumenata,ali nelogican,moj je bez argumenata ali logican..Svaki put kada netko nesto kupuje moglo bi se reci da vžbrani cijenu,ako cemo tom logikom,ti si u pravu.
Pozdrav kolege,
Kako to da nitko ne komentira današnji i više nego skromni promet ove dionice ..!!!. Dakle NITKO NE PRODAJE i tako to već neko vrijeme…I još nešto nemojte stalno "lupati" po Papiću ( predsjednik uprave ) pa on ima ZAVEZANE RUKE , zna se tko je vlasnik ( još malo nadam se ) ove firme
srdačni pozdrava svima [smiley]
Ajde Tech pa izidji vec jednom sta tolko cekas biti ce svima lakse [angry]
Desavanje je u tjeku. Za mene je i samo desavanje bilo dovoljno da izadjem. Nadajmo se sretnom ishodu.
@ dakklad
Stari pogledaj ovaj dio recenice"To da Aureus nije branio cijenu je sasvim jasno". I na to ti ja kazem da meni a pretpostavljam i jos kome nije jasno i molim pojasnjenje ti se ljutis. Da te odljutim potvrdjujem prijateljstvo. [smiley]
Ajde dečki šta se svađate tu oko Jadroplova, očito je da firma nema nikakvog interesa zadovoljiti male dioničare, namjerno su revalorizirali imovinu samo da bi napravili veću amortizaciju i sakrili dobit. Nego ajde vi lijepo dođite na Lošinjsku plovidbu, tu nema fondova osim najboljeg tj. Ilirike, ima dobiti koliko hoćeš, imovina nije revalorizirana znači bit će još dobiti i to znatne. Šta ćete čekati još 5 godina da se nešto desi u Jadroplovu, kakva privatizacija, pa državi je Jadroplov nužan da bi bar tu mogli uvaliti brodove iz naših brodogradilišta.