JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije covjek kriv(techman)sto je postigao da se njegova rijec uvazava,naravno da ako je izasao,da ce to i reci,i dodati pokuju slasnu info o tomu zasto je izasao,i gdje ceka iduci dokup..nista cudno,svi to rade..direktor feda,presj,uprave gazproma,pumpa cijenu izjavama,rusi i ukrajinci namjerno kuhaju svadju oko naftovoda,plinovoda,sve radi vece zarede…Techman sve 5,bar sto se mene tice…ja izasao nisam,mora se rijesiti jdpl,prije ili kasnije…

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Dakladd zahvaljujem na podrsci. U shippingu sam od glave do pete. Ne umisljam da sam Floki ali me je iznenadilo koliko je ljudi uslu u ULPL nakon samo jedne moje recenice (pozdrav kolegama dionicarima). Dokap se desio mjesec dana nakon toga i kroz PM sam shvatio da odredjena grupa ljudi pazljivo cita sto piosem i vozi zamnom. Na ULPL je bilo uspjesno. Zato mislim da je fer prema tim ljudima da kazem sta sam ucinio na JDPL. A vjerujte da za to imam dobar razlog. I na kraju dio novaca od JDPL cu pretankati u ATPL. [proud]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Tech, uvažavam tvoje postove od početka, ne mislim ni da si druker ali sigurno je da te mnogi čitači vide kao brodarskog gurua. Kad spominješ dobre razloge za pad, bilo bi lijepo da čujemo i obrazloženje. Samo to.

svak bi trebao donositi odluke u pogledu kupnje/prodaje samo na osnovu vlastitih nagona. Normalno je da netko tko je prodao JDPL smatra da ta dionica neće ostvariti značajan rast (jer da nije tako, onda je valjda ne bi prodao). Ja to također uvažavam….svak ima pravo na mišljenje!

Ja sam jučer još malo dokupio, što znači da vjerujem u ovu dionicu….zašto? pa prije svega zato jer je dionica fundamentalno podcjenjena (zaboravimo ovo "loše", zamaskirano izvješće) i na duge staze sigurno nosi dobru zaradu. Druga, a možda i još važnija stvar, ako Aureus intenzivno kupuje firmu sa sjedištem u Splitu (a i sami su iz Splita), onda sigurno znaju šta rade….tu kod nas su svi neki "rođaci" i nevjerujem da kupuju na slijepo. Dovoljno je vidit kako se top10 podebljava iz dana u dan. Pametnom dosta!

Tech, uvažavam tvoje postove od početka, ne mislim ni da si druker ali sigurno je da te mnogi čitači vide kao brodarskog gurua. Kad spominješ dobre razloge za pad, bilo bi lijepo da čujemo i obrazloženje. Samo to.

Dok nije potvrdjeno nema smisla. Sama sumnja za mene je bila dovoljna da izadjem.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

a mene ne bi uopće začudilo da kupuješ…..

a mene ne bi uopće začudilo da kupuješ…..

[lol]

DOKUP!

kuha se na JDPL. Iz aviona vidljivo. Samo… što se kuha, pitam ja vas?

I'LL BE BACK

Kuha se kuhaa

Sastojci za grah
500g Zrncadi Graha( Romano Beans)
1 Glavica crvenog luka( Oguljena i izrezana na skroz sitne komadice)
1 Mrkva(oprana i oguljena)
1 Zlica ulja
1/2 Male zlicice bibera
Zaprska
2 Zlice brasna
3 Zlice ulja
1 Mala zlicica vegete
1/2 Male zlicice soli
1/2 Male zlicice crvene paprike u prahu
1/2 Male zlicice sosa od rajcica(Tomatoe Paste)

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

…a gdje je meso…i bez zaprške molim…napravi pašta fažol…. [wink]

…a gdje je meso…i bez zaprške molim…napravi pašta fažol…. [wink]

kako je trenutno stanje na jdpl ,neće skoro biti mesa..prelazimo u vegetarijance.. [cry]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Hm, pa i ne bih baš rekao da ćemo u vegetarijance, pogledaj ovaj masni nalog na 565kn [huh]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

New Report

Close