ma koja panika , barem si ti bio ozbiljan do sada.ako je drukanje prema dole, ne treba ti to, nije na tvom nivou.
[/quote]
Nisam nikada drukao pa to ne radim ni sada. Ovo sta zadnja dva dana pisem nije drukanje na doli vec put prema realnosti. Ja sam nelose informiran a budi siguran da fondovi imaju inside informations. Na zalost nije sve za forum. [bye]
[/quote]
ok, vidjet ćemo razvoj događaja …
10.06
MOSOR
Ship Name MOSOR
DWT 42,584
Built 2001
Flag CRT
Draft 10,9870
TCT 42,584 01 15-20/6 USD 55,000 DAILY VIA BLACK SEA CNR
ovo je naš izgleda
Evo vam danas ugovoren brod. Možda dolaze bolji dani i za Jadroplov
10.06 MOSOR
Ship Name MOSOR
DWT 42,584
Built 2001
Flag CRT
Draft 10,9870
ma koja panika , barem si ti bio ozbiljan do sada.ako je drukanje prema dole, ne treba ti to, nije na tvom nivou.
[/quote]
Nisam nikada drukao pa to ne radim ni sada. Ovo sta zadnja dva dana pisem nije drukanje na doli vec put prema realnosti. Ja sam nelose informiran a budi siguran da fondovi imaju inside informations. Na zalost nije sve za forum. [bye]
[/quote]
ok, vidjet ćemo razvoj događaja …
[/quote]
Volio bi da me vrijeme demantira. Kad prodje nesto vremena pokusat cu objasnit na cemu baziram pisanje zadnjih par dana.
@ Techman
Ti pišeš točne stvari o firmi, al pusti to, reci ti nama o dionici, zašto ju želiš kupovati i zašto će rasti ?
[lol]
Zbog zarade. Za to je preduvjet da pristojno padne jer ima zasto. Racunam da ce trziste brodara biti dobro jos neko vrijeme pa mislim da se na duzu stazu moze zaraditi.
Evo vam danas ugovoren brod. Možda dolaze bolji dani i za Jadroplov
10.06 MOSOR
Ship Name MOSOR
DWT 42,584
Built 2001
Flag CRT
Draft 10,9870
Ovo je sadašnji TCT , ali inače mislim da Mosor iz negdje ljeta 2007. ima 1Y TC od max 45,000 USD pd.
Zbog zarade. Za to je preduvjet da pristojno padne jer ima zasto. Racunam da ce trziste brodara biti dobro jos neko vrijeme pa mislim da se na duzu stazu moze zaraditi.
Ipak je drukanje, prije ovog pada bilo je spike da će samo gore, i otišlo malo gore. Pa je gospon prodao valjda? Nije sve za forum.
Ipak je drukanje, prije ovog pada bilo je spike da će samo gore, i otišlo malo gore. Pa je gospon prodao valjda? Nije sve za forum.
[/quote]
Naravno da nije a prijatelji su informirani. Zar ne bi bilo glupo ocekivati da ce pasti i ostati unutra kako bi ti bio zadovoljan. Zar si ljut sta sam izasao?
[/quote]
Ako i ulažeš na osnovu drukanja, tvoja greška, nije techova…