Obrana od 164 komada ilitiga ni sto tisuća kuna je obrana od koga? Možda od mravaca? Žao mi je da su i kvalitetni forumaši prešli na drukanje, dosta je to tužno. Reci rađe Tech koliki je NAV i navedi brodara u tom segmentu koji se trži na toliko NAV-a koliko bi bilo da cifra bude sa 4 naprijed. Hvala
Obrana od 164 komada ilitiga ni sto tisuća kuna je obrana od koga? Možda od mravaca? Žao mi je da su i kvalitetni forumaši prešli na drukanje, dosta je to tužno. Reci rađe Tech koliki je NAV i navedi brodara u tom segmentu koji se trži na toliko NAV-a koliko bi bilo da cifra bude sa 4 naprijed. Hvala
Ajmo izračune NAV-a svih brodara, pa da vidimo ko je najviše zakinut. Kladim se da Jadroplov nije.
Zbroji pa uzmi prosjek dnevnog trgovanja zadnji mjesec i bit ce interesantno vidjeti kiliki je postotak od te cifre zbroj dva navedena naloga. Ako mogu malo vratiti dug fondovima koji su na JDPL po meni u problemu osjecaj veseli. Jos mi elaboriraj zasto je ATPL pala procentualno vise od JDPL i budem zahvalan. Over and out. Zurim u Istanbul.
da se ne radi o novcima, rekao bih da to netko malo pr.a ljude koji su izašli iz JDPL nakon FI i prebacili to u ATPL na 3xxx.
da se ne radi o novcima, rekao bih da to netko malo pr.a ljude koji su izašli iz JDPL nakon FI i prebacili to u ATPL na 3xxx.
he he he
ma da … stvarno …
Izgleda da je panika i fond ili fondovi brane neobranjivo.
ma koja panika , barem si ti bio ozbiljan do sada.ako je drukanje prema dole, ne treba ti to, nije na tvom nivou.
A sto bi branili kad mogu pustit da brana padne i onda kupovat nize? Danas se Jadroplov jako dobro drzao, rekao bih. Da li to oznacava da je ovdje sada vise cvrstih ruka nego u drugim dionicama, to ce se tek vidjeti.
A za par dana cemo znati i tko je kupovao na 600-610 jer je danas proslo 2000 dionica, a bilo je tu i par vecih transakcija…
Mali su izlazili, veći ulazili. Njušim privatizaciju u daljini i ja ću je,vjerujem, čekati.
Zapeo sam u ovoj dionici preko 2 god. [lol]
Mali su izlazili, veći ulazili. Njušim privatizaciju u daljini i ja ću je,vjerujem, čekati.
Zapeo sam u ovoj dionici preko 2 god. [lol]
ma nemoj kukati samo molim te
najbolji si disc jokey
svaka ti cast
pofuk
ma koja panika , barem si ti bio ozbiljan do sada.ako je drukanje prema dole, ne treba ti to, nije na tvom nivou.
[/quote]
Nisam nikada drukao pa to ne radim ni sada. Ovo sta zadnja dva dana pisem nije drukanje na doli vec put prema realnosti. Ja sam nelose informiran a budi siguran da fondovi imaju inside informations. Na zalost nije sve za forum. [bye]
Ti si kralj