To je bio i moj razlog za izlazak iz JDPL-a. Trziste je dobro, cak nisam nezadovoljan niti izvjescem (samo ga treba ispravno procitati). No, ljubav je pukla kod ovih novogradnji. Cini se da ce ta dva ukleta Holandeza jos pricekati na gradnju, ako ce uopce biti izgradjena ikad.
No dobro, nije katastrofa ionako bi dosla za godinu dvije. Nisam ulazio iskljucivo zbog privatizacije, no totalna neinventivnost Uprave, kao i najave "pojacavanja" braniteljskog fonda sa ostalim firmama (evo sada se spominje i ZIF) me totalno ohladila od ove dionice.
Svaka cast braniteljima, no mene muce ‘branitelji’, dobar dio od 500 000 clanova. Oni koji su branili Hrvatsku nisu to ni trazili i siguran sam da vecina njih niti ne zna koliko udjela imaju i koliko to vrijedi. Nazalost, podosta ‘branitelja’ ne da nije pusku vidjela, vec nisu vidjeli niti ured. Takvi ce prodati udjele sto prije – daj sto das (nit orao nit kopao).
Eto takva smo mi zemlja, korumiprana – unisti sto unistit mozes…
Btw, da ne bi bilo zabune, JDPL i dalje solidno posluje i nije to losa dionica. Samo…
Šta smo zamrli ovdje? Nije nam valjda potonuo neki brod.
FI nas koštao, evening star, jučer poprilični promet.
Fazane, što nas sutra čeka?
Bome dvostruki evening star! To se rijetko viđa …
down, po meni …
Navodno se Papinjo sprema putevima ULPL … možda zato i cijena nije toliko riknula nakon FI
objasni ti nama malo bolje šta je pisac htio reć time? [huh]
sto je najgore mislim da to jedino, al ocito da netko skuplja na tisucice dionica…a isto tako je ocito da netko ili neki masovno prodaju…prometi su neuobicajeni za naseg moreplovca
netko nas cuva danima…pitanje za milijun kuna tko i zasto… [huh]
slovenci.
Mislim da Ilirika (a možda i KD Victoria) značajno podebljava svoj udio. Bez toga nas ne bi spasio ni BDI:-)
Uskoro je izvanredna skupština na kojoj navodno neće biti potvrđen samo NO. Možda usput izglasaju i dokapitalizaciju)))
Navodno se Papinjo sprema putevima ULPL … možda zato i cijena nije toliko riknula nakon FI
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dakako, dokapitalizacija se nalazi u pozivu na Izvanrednu skupštinu. [huh]
ja sam vjerovatno glup, ali koji bi razlog za dokapitalizaciju bio kad i ovako imaju hrpu love na racunu koju ne ulazu nigdje.
Dokapitalizacijom bi se jedino smanjio udio drzave (ako bi ona to dozvolila…)Svejedno mi je taj scenarija pozeljan ali malo vjerovatan…
By the way,koliko ukupno dionica ima uprava(ima li tko kakvu ideju…)