JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Tuna
Stari nije socializam propao slucajno. Sredio ga pored ostalog i titular vlasnistva. Dokazalo se da je drzava los gospodar sta se vidi i iz prilozenog. Zasto Jerkovic i CO (usput nije mi ni na kraj pameti prodavati ATPL) ne koriste istu metodologiju. Jednostavno zato sta su vlasnici i ne rade proti sebe. Zaradio sam do sada ulazeci i izlazeci gomilu novaca na JDPL i mali pad me nece niti okrznuti ali iritantno je da prikazuju rezultate losijima nego sto to zaista jesu.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Jel ima tko podatak kolika je bila cijena dionice prošle godine u ovo doba?

EVO kolega samo za vas grafikon JDPL zadnjih godinu dana
Inače cijena na današnji dan prije 1 god je bila 520 kn

nema druge, nalog na 699,00 i [bye]

a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …

I love the Smell of Profits in the Morning

nema druge, nalog na 699,00 i [bye] a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …

Jel na prodaju???[shocked]

nema druge, nalog na 699,00 i [bye]

a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …

ma hajde. promijeni 6 u 5 i možda uspiješ … ak budeš brz [lol]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Da. Ne sutra dakako. Odbit će se ona, i vratiti kroz tjedan dva opet. Vuće je 700,00 kn kao saurona prsten.

Delboy2: ” Jel ima tko podatak kolika je bila cijena dionice prošle godine u ovo doba? ” EVO kolega samo za vas grafikon JDPL zadnjih godinu dana Inače cijena na današnji dan prije 1 god je bila 520 kn

Eto jutros sam rekla 530,00 kn, onako otprilike, ne gledajući, a inače po grafu treba odraditi desno rame. Čudno JDPL, kao uvijek prati ATPL, a nemaju ni sličan graf.

Vec dugo vremena nitko ne spominje DRYS na ovoj temi…Ja sam eto napravio jednu zanimljivu korelaciju, usporedbu cijene DRYS-a u usd i JDPL u kunama: U lipnju 2007 – DRYS je bio oko 40 usd, JDPL oko 400 kuna U srpnju 2007 – DRYS je probio 50 usd, JDPL probio 500 kuna U kolovozu 2007 – DRYS se ustabilio na 50+ usd, JDPL na 500+ kuna U rujnu 2007 – DRYS prvi put na 70 usd, JDPL u prvoj polovuci listopada 2007 na 700 Obje dionice dozivile vrhunac kroz listopad 2007. U padajucem marketu opet slicno: U studenom 2007 – DRYS na 70 usd, JDPL na 700 kuna U prosincu 2007 – DRYS takodjer na usd 70, JDPL na 700 kuna U sijecnju 2008 – DRYS na 60+ usd, JDPL na 600+ kuna U veljaci 2008 – DRYS na 60 usd, JDPL na 600 kuna U ozujuku 2008 – DRYS na 50+ usd, JDPL na 500+kuna U travnju DRYS se oporavlja, ali HR ulagaci su nokautirani. U svibnju (DANAS) – shipping indeks koji prati obje dionice na svom vrhuncu… DRYS danas na 106.50 usd, a JDPL na 660. A sutra? A slijedeci mjesec? Slijedeci kvartal? Svijet nije stao… Ugodno trgovanje.

DRYS nema ovakvu upravu. A vjerovatno neće imati ovakvo izvješće.

Economou bi s dva rabljena broda u floti već zarađivao pare, dok ovi gube vrijeme
s državnim škverom i garancijama.

Inače DRYS iz istog razloga zazire od ugovaranja novogradnji.

mislim da se mlada sprema za udaju………

ne bi valjalo da neki nasjednu ako bude tako…..[proud]

jeste se dogovorili oko JDPLa?[smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Naravno. Doli Papic a ja u horizontalu. [smiley]

jeste se dogovorili oko JDPLa?[smiley]

brate, ako je za tebe, daj 690 i nosi …

New Report

Close