@ Tuna
Stari nije socializam propao slucajno. Sredio ga pored ostalog i titular vlasnistva. Dokazalo se da je drzava los gospodar sta se vidi i iz prilozenog. Zasto Jerkovic i CO (usput nije mi ni na kraj pameti prodavati ATPL) ne koriste istu metodologiju. Jednostavno zato sta su vlasnici i ne rade proti sebe. Zaradio sam do sada ulazeci i izlazeci gomilu novaca na JDPL i mali pad me nece niti okrznuti ali iritantno je da prikazuju rezultate losijima nego sto to zaista jesu.
Jel ima tko podatak kolika je bila cijena dionice prošle godine u ovo doba?
EVO kolega samo za vas grafikon JDPL zadnjih godinu dana
Inače cijena na današnji dan prije 1 god je bila 520 kn
nema druge, nalog na 699,00 i [bye]
a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …
nema druge, nalog na 699,00 i [bye] a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …
Jel na prodaju???[shocked]
nema druge, nalog na 699,00 i [bye]
a vi doktorirajte na negativnim tečajnim razlikama …
ma hajde. promijeni 6 u 5 i možda uspiješ … ak budeš brz [lol]
Da. Ne sutra dakako. Odbit će se ona, i vratiti kroz tjedan dva opet. Vuće je 700,00 kn kao saurona prsten.
Delboy2: ” Jel ima tko podatak kolika je bila cijena dionice prošle godine u ovo doba? ” EVO kolega samo za vas grafikon JDPL zadnjih godinu dana Inače cijena na današnji dan prije 1 god je bila 520 kn
Eto jutros sam rekla 530,00 kn, onako otprilike, ne gledajući, a inače po grafu treba odraditi desno rame. Čudno JDPL, kao uvijek prati ATPL, a nemaju ni sličan graf.
Vec dugo vremena nitko ne spominje DRYS na ovoj temi…Ja sam eto napravio jednu zanimljivu korelaciju, usporedbu cijene DRYS-a u usd i JDPL u kunama: U lipnju 2007 – DRYS je bio oko 40 usd, JDPL oko 400 kuna U srpnju 2007 – DRYS je probio 50 usd, JDPL probio 500 kuna U kolovozu 2007 – DRYS se ustabilio na 50+ usd, JDPL na 500+ kuna U rujnu 2007 – DRYS prvi put na 70 usd, JDPL u prvoj polovuci listopada 2007 na 700 Obje dionice dozivile vrhunac kroz listopad 2007. U padajucem marketu opet slicno: U studenom 2007 – DRYS na 70 usd, JDPL na 700 kuna U prosincu 2007 – DRYS takodjer na usd 70, JDPL na 700 kuna U sijecnju 2008 – DRYS na 60+ usd, JDPL na 600+ kuna U veljaci 2008 – DRYS na 60 usd, JDPL na 600 kuna U ozujuku 2008 – DRYS na 50+ usd, JDPL na 500+kuna U travnju DRYS se oporavlja, ali HR ulagaci su nokautirani. U svibnju (DANAS) – shipping indeks koji prati obje dionice na svom vrhuncu… DRYS danas na 106.50 usd, a JDPL na 660. A sutra? A slijedeci mjesec? Slijedeci kvartal? Svijet nije stao… Ugodno trgovanje.
DRYS nema ovakvu upravu. A vjerovatno neće imati ovakvo izvješće.
Economou bi s dva rabljena broda u floti već zarađivao pare, dok ovi gube vrijeme
s državnim škverom i garancijama.
Inače DRYS iz istog razloga zazire od ugovaranja novogradnji.
jeste se dogovorili oko JDPLa?[smiley]
jeste se dogovorili oko JDPLa?[smiley]
brate, ako je za tebe, daj 690 i nosi …