Ja sam s debelim minusom kupio najviše kad je bila 850… pa ti vidi…
Znam osjecaj. Prijatelj mi je odlucio postati ulagac i pitao za savjet. Ja preporucio JDPL (cca 850) i ATPL (cca 3700). Znam vrlo dobro kad si kupio. Nosim ga na savjesti iako je odluka bila njegova.[cry]
alan_poh:
”
tony: ” netko odlučio štopati ispod 700 ” fazan štopa [lol] ”
fazan bi van, ali po višoj cijeni …
ima nas ima [thumbsup]
fazan: ” alan_poh: ” tony: ” netko odlučio štopati ispod 700 ” fazan štopa [lol] ” fazan bi van, ali po višoj cijeni … ” ima nas ima [thumbsup]
mogli bi udrugu osnovati …
_zuti_:
”
Ja sam s debelim minusom kupio najviše kad je bila 850… pa ti vidi…
”
Znam osjecaj. Prijatelj mi je odlucio postati ulagac i pitao za savjet. Ja preporucio JDPL (cca 850) i ATPL (cca 3700). Znam vrlo dobro kad si kupio. Nosim ga na savjesti iako je odluka bila njegova.[cry]
Kupovao sam i prije, kupovao sam i poslije, prosjek na 740… Ali brzo će to natrag… Razmislit ću o prodaji tek nakon 1100, a možda i pričekati slijedeći ciklus vozarina.
I ja sam ulagac pocetnik…
decki ja sam se salio,no ne zamjeram sto salu(osim techmana)nitko nije razumio..znaci simone i ekipa.moj post je bio sala,sala na vrle analiticare,koji bas tako tumace TA,kako sam ja pisao,bio sam cinican na one kojima je atpl skupa na 2000 kn,a jeftina na 3000 kn..u biti ,cudi me sto niste shvatili da se salim…morate i mozete bolje.
Isprike dakladd…da si stavio koji rollover smješak možda bi bolje čitao…a što ćeš nervoza nas puca[thumbsup]
Ovdje vlada neka nesigurnost, nije mi jasno da netko s nalogom od cca 70k kuna blokira trgovanje i vrati sve u rikverc[angry]
evo što kažu vani:
FFA update…BDI should be up +150 to 200 this morning!!!!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
A ovo naše siroče od dionice ovako stidljivo raste…[undecid]
Nego, što je sa izvješćem?Neće ga valjda objavit u 15. 45…
decki ja sam se salio,no ne zamjeram sto salu(osim techmana)nitko nije razumio..znaci simone i ekipa.moj post je bio sala,sala na vrle analiticare,koji bas tako tumace TA,kako sam ja pisao,bio sam cinican na one kojima je atpl skupa na 2000 kn,a jeftina na 3000 kn..u biti ,cudi me sto niste shvatili da se salim…morate i mozete bolje.
Ma dakladd ipak si ti nesto duze sa nama. Da bi ono shvatio ozbiljno trebala se dogodit jedna od dvije pretpostavke. Da si poludio ili da si skroz poludio! [proud]