Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kad će se vidjeti 700, zadnje se vidi na 698,68.[shocked]
Odeeeee, vidi se i 718
... nek ti kušin bude stina...
Techman: ” Hop! U 59 minuti nalog za kupnju 200 komada po 690. Izgleda da neko ima izvjesce. [thumbsup]” brale nervoza nas uhvatila … otkad ti pratiš transakcije ? [wink][wink][wink]
Uvjek prije otvaranja pogledam pozicije. Brale nirvana. Dokrcaj je bio na 485 a ATPL 2000 [smiley]
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"
fazan:
”
Techman: ” Hop! U 59 minuti nalog za kupnju 200 komada po 690. Izgleda da neko ima izvjesce. [thumbsup]” brale nervoza nas uhvatila … otkad ti pratiš transakcije ? [wink][wink][wink]
”
Uvjek prije otvaranja pogledam pozicije. Brale nirvana. Dokrcaj je bio na 485 a ATPL 2000 [smiley]
Ja sam s debelim minusom kupio najviše kad je bila 850… pa ti vidi…
nije dobro ako danas ne probijemo 700,00 …
Ako neće danas onda će sutra samo da završi oko 700 i biće ok.
SAM PROTIV SVIH
fazan: ” nije dobro ako danas ne probijemo 700,00 … ” Ako neće danas onda će sutra samo da završi oko 700 i biće ok.
hm
[angry]
I love the Smell of Profits in the Morning
ajde jos 60 kom na 695…cini mi se da je toliko ostalo od ovog skrivenog bajana…[rolleyes]
No pain no Game
vjerojatno nastavlja izlaziti onaj stari PBZ skrbnički koji je dugo vremena stajao na oko 30.000 komada. Vidim da je posljednjih dana prodavao. Izgleda da nastavlja[cry]
tony: ” netko odlučio štopati ispod 700 ” fazan štopa [lol]
fazan bi van, ali po višoj cijeni …
I love the Smell of Profits in the Morning
tony,
vjerojatno nastavlja izlaziti onaj stari PBZ skrbnički koji je dugo vremena stajao na oko 30.000 komada. Vidim da je posljednjih dana prodavao. Izgleda da nastavlja[cry]
neka, neka..
Dobit ATPL cca. 270% veca nego lani, a sad nagradno pitanje: kolko ce bi veca dobit JDPL?[cool]