JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kaj će tek biti sutra kad izađe izvješće za 1. Q… [thumbsup]

mile1984:

Kaj ti to vrijedi kad kupovine nema. Atlanska plovidba je u protekla 2 tjedna narasla 250 kuna kuna a jadroplov je pao 10 kuna. sa 660 na 650.[cry][cry]

Ne plači, nego kupuj, pruža ti se prilika. Tako je bilo i listopada prošle godine, ATPL je bjesomučno grabila prema ATH a JDPL se taljigao na 500 kn, ja se mislio da li da ga dokupim ili ne, kadli ono odjednom samo odletio na 850 kuna, a ja osto kratkih rukava! Ne bi se čudio istom scenariju za koji dan kad izađe TFI za 1Q!

Kaj veliš na kraj današnjeg dana….

u 14.30 +6.5% JDPL (3.5 ATPL)

Izgleda da su nas pustili s lanca

Da netko nije dosao vec do informacija o izvjestaju kada se ovako lupa po asku?
Malo je cudno da netko toliko lupa…ceka malo da se nakupi pa onda lupi po asku…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Kad će se vidjeti 700, zadnje se vidi na 698,68.[shocked]

Kad će se vidjeti 700, zadnje se vidi na 698,68.[shocked]

euforija! [lol] smirimo se….
iako se toplo nadam da nam slijedi rast kakav je bio prošle godine tamo u vrijeme IPO HT-a….[thumbsup]

DOKUP!

Ma danas ga dostižemo, garant, treba gledati zadnjih par minuta…

netko nas je malo ohladio

I love the Smell of Profits in the Morning

netko nas je malo ohladio

Bolje tako, nigdje se nam ne žuri…[thumbsup]

0.5% ali svaki dan (radni)[smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

fazane…da čujemo tvoje mišljenje TA? [huh]

DOKUP!

nema znaka koji bi ukazivao na nekakv rast slican proslogodisnjem…vise mi vuce na pologan rast..a moglo bi i naglo povuc gore..e ovo je strucna interpretacija TA.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

nema znaka koji bi ukazivao na nekakv rast slican proslogodisnjem…vise mi vuce na pologan rast..a moglo bi i naglo povuc gore..e ovo je strucna interpretacija TA.

Kolega, pročitajte ponovno svoj post, na njemu vam bi pozavidjela svaka plavuša[cool]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close