JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao i na atpl, zanimljivo postavljanje u početku

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

nema trgovine već jako puno vremena .
sve u čeki.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Danas bi BDi mogao malo stati…

http://reports.platou.com/OnlineServices/Pages/BulkPeriodFixtures.aspx

Gledajući TA prilikom probijanja otpora na 660 kn cijena bi trebala otići za 100 kn , a to je cijena iz početka siječnja .Nije nemoguće. Graf je na TA.

Na kupnji 642,10 skriveni nalog. Dobar znak . [smiley]

Danas bi BDi mogao malo stati… http://reports.platou.com/OnlineServices/Pages/BulkPeriodFixtures.aspx

Ali ne na haqdyjima.Oni i danas odoše naprijed za 2,5 %.

09 May 2008

Baltic Dry Index (BDI) +16 10237

I love the Smell of Profits in the Morning

Splitski brodar Jadroplov najavio je za 10. lipnja izvanrednu Glavnu skupštinu dioničara na kojoj će Uprava predložiti odluku o izboru članova Nadzornog odbora tvrtke. Predlaže se da se u Nadzorni odbor imenuju dosadašnji članovi, odnosno Tomislav Lovrišć iz Kaštel Novog, Siniša Prnjak iz Zagreba i Miljenko Dražić iz Splita, navodi se u pozivu za Skupštinu objavljenom u Narodnim novinama.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Neki dan sam se vratio iz Singapura gdje sam nadgledao skidanje 4 krana dizalica (jiba) nagrizenih korozijom. Brod je zavrsio iskrcaj u Kini. Potpisan je novi TC na tri mjeseca kao gearless. Iz Kine ide u ballastu za Paranagvu (Brazil), krca soju i natrag za Kinu. Dnevni najam vjerovali ili ne 48500 USD. Definitivno fali brodskog prostora kad se unajmitelji odlucuju i na ovakve zakljucke. Da je brod na poziciji u J Americi iz ovoga proizlazi da bi voyage charter mogao biti zakljucen na 85-90000 i jos bi se najmoprimcu dobro isplatilo radi ustede na gorivu balasnog putovanja.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Pa ja stvarno ovo više ne razumijem pa ova dionica je prošli tjedna pala gotovo 4% a bdi indeks je porastao 9%. Pa neka neki vrli analitičar objasni kakvog ovo smisla ima.Pa ovo je jedna od najpodcjenjenijih dionica na našem tržištu. Da ova dionica naraste 50% nebi bila podcjenjena.[undecid][undecid][undecid]

Mislio sam reći da ne bi bila precijenjena.

Na razini od 1000 kuna i očekivanu dobit u 2008 od 120 milijuna kuna. Njezin p/e je 13.

New Report

Close