u Bogati Baltic Dry Index (BDI) +117 10221 kako to?
E sad će me uhvatiti panika.
I Fazan je počeo postati BDI.
P.S. Imaš li teh. za BDI. Kad sam zadnji put gledao bio je blizu gornjeg bolingera, mislim da je sada išao iznad.
fazan: ” u Bogati Baltic Dry Index (BDI) +117 10221 kako to? ” E sad će me uhvatiti panika. I Fazan je počeo postati BDI. P.S. Imaš li teh. za BDI. Kad sam zadnji put gledao bio je blizu gornjeg bolingera, mislim da je sada išao iznad.
meni je izgledao kao da formira H&S, ali na sreću ništa od toga …
Vi sa ovim industrogradnjama ko da sami sa sobom pričate. Ste vi neka sekta il šta?[lol] Koliko vas uopće ima?
Vi sa ovim industrogradnjama ko da sami sa sobom pričate. Ste vi neka sekta il šta?[lol] Koliko vas uopće ima?
Malo nas je, ali smo čvrsta ekipa, oprosti, “sekta”. Ipak svakim danom sve već, a tek za mjesec …
A da se pridružiš, ovih dana primamo nove članove?
Pa neznam ni ja, ali evo ga još jedan!
[lol] [lol]
Jedino da nije to nešto prelazno Arnolde!
Reka sam, sve nas je više i više …. Epidemija!
Gledam graf BDI na bloombergu, nema podatke od danas, izgleda da je s današnjim rastom dotakao gornji bolinger. Ide prestrmo, mogući manji pad da nas opet vrati unutar pojasa.
governor: ” Vi sa ovim industrogradnjama ko da sami sa sobom pričate. Ste vi neka sekta il šta?[lol] Koliko vas uopće ima? ” Pa neznam ni ja, ali evo ga još jedan! [lol] [lol] Jedino da nije to nešto prelazno Arnolde!
Baš, možda da i mi kupimo industrogradnju, baš sam razmišljanja. Može preporuka, ali uz argumente. Može i na PM.
primus: ” governor: ” Vi sa ovim industrogradnjama ko da sami sa sobom pričate. Ste vi neka sekta il šta?[lol] Koliko vas uopće ima? ” Pa neznam ni ja, ali evo ga još jedan! [lol] [lol] Jedino da nije to nešto prelazno Arnolde! ” Baš, možda da i mi kupimo industrogradnju, baš sam razmišljanja. Može preporuka, ali uz argumente. Može i na PM.
gotovo je tetka …
treba početi razmišljati o nekom novom avataru …
ashrak, jel’ si primjetio mali morning star na JDPL …
ovo bi trebao biti 4. pokušaj proboja 660,00 kn u zadnjih 3 mjeseca …
dajte vi TA gurui bacite koju magiju pa da mi više i probimo taj beton na 660….[thumbsup][lol]
Sutra se probija 1660 kn.
[lol]