JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čudno,ali danas znatan rast BDI, nije pomogao ni JDPL, ni ATPL..nekako čudno s obzirom na prijašnjetrendove i kretanja…[undecid]

Pa nekom prije privatizacije je jako stalo da dionica ostane daleko od fer vrijednosti, pa tu BDI i fundamenti ne pomažu. Čitaj želi jeftino kupiti.[angry]

Ipak ,slutim brutalu po asku……

Ponovno brdo skrivenih naloga na prodaji, valjda žele obeshrabriti kupnju.

Ponovno brdo skrivenih naloga na prodaji, valjda žele obeshrabriti kupnju.

da žele obeshrabriti kupnju po nemoj logici nebi bili skriveni jelda? inače imam JDPL ali moglo bi se desiti da odemo do 600 opet u jednom trenu no mislimd a ispod toga nećemo. Čisto radi kapitaliziranja dobiti…

dkinvest26: ” Čudno,ali danas znatan rast BDI, nije pomogao ni JDPL, ni ATPL..nekako čudno s obzirom na prijašnjetrendove i kretanja…[undecid] ” Pa nekom prije privatizacije je jako stalo da dionica ostane daleko od fer vrijednosti, pa tu BDI i fundamenti ne pomažu. Čitaj želi jeftino kupiti.[angry]

Gardist privatizacija je miljama daleko.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

http://www.hegnar.no/bors/shipping/article270613.ece

Dobar.[thumbsup]

cekaj da BDI dodje na 12-13k…..tada ce se ljudi probudit i pocet lupat po asku ko blesavi….

DOKUP!

Ovo je već dosadno. [yawn]

Baltic Dry Index (BDI) +249 10104

I love the Smell of Profits in the Morning

Ovo je već dosadno.Baltic Dry Index (BDI) +249 10104

Meni ovo “taliganje” kako kažeš. Reakcija tržišta nikakva i to me malo plaši.

Na znam više što bi se trebalo dogoditi, da nas opali iznad onog otpora.

Današnji doji u skladu s taliganjem. Meni svijeće i dugonogi ne govore ništa. Jesi li ti nešto pametniji?

Meni ovo “taliganje” kako kažeš. Reakcija tržišta nikakva i to me malo plaši.

tak je bilo prošle godine od 1Q izvješća. vozarine rasle a dionica se taljigala oko 500. živa dosada. i onda u jesen samo eksplodirala …

… i onda se ispuhala.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

cekaj da BDI dodje na 12-13k…..tada ce se ljudi probudit i pocet lupat po asku ko blesavi….

Bojim se da se ask ne ulupi od lupanja [cry]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

… i onda se ispuhala.

na greškama se uči….ovaj put budimo pametniji pa prodajmo prije nego se ispuše [tongue]

DOKUP!

New Report

Close