JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opet brana na 650 kn 766 kom!!!!!
uuuuu što im se tresu gaće!!!!![cool][cool][cool]

nemoj se ništa brinut.
kad krene , a ima preduvjete, to neki fond skupi vrlo jednostavno

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Meni se isto čini da sam pročitao da mu je majstor iz HFP-a isplatio akontaciju troškova elaborata parsto tisućica koje su vjerojtno podijelili i dobro zapili i zajeli. Kako je to napravio prije pravomoćnosti odluke o izboru to je bio samo još jedan razlog da mu uskoči USKOK

Tacno a onda je natjecaj oboren [tongue]. Pravo mi je zadovoljstvo bilo gledati talenta kako se znoji i objasnjava kako je bio kooperativan kad su hapsili prvu trojici. I opet objasnjava kako je posao potpuno ispravno dodjelio firmi koja ima vise zaposlenih (GRADJEVINARA). Buduci sam upoznat sa slucajem to je izgledalo ovako. Gradjevinari su bili suprostavljeni firmi koja je oborila natjecaj a imala je tim sastavljen od:

-Vlasnk firme sa dugogodisnjim iskustvom u pomorstvu
-Sudski vjestak za pomorstvo
-Magistar ekonomije (MBA u Londonu), vrsio due dil. vise velikih Hrvatskih firmi za stranog narucitelja
-Direktor velike svjetske pomorske firme savjetnik za pomorsko trziste
-Sudski vjestak za gradjevinu, obavio procjene vise nekretnina za HFP

I onda ide ona Milasova. Ko sljivi mozak. U mesara ga mos kupit za 2 marke. Vise vridi dobra veza kod podpredsjednika HFP pa makar bio i gradjevinar u sluzbi procjene pomorske firme a u nasem slucaju JDPL. Bajic i Cvitan su vratili nadu u pravdu.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ne testira se otpor na dnevnoj bazi. Gotovo je, odbili smo se od 660,00 i polako zaranjamo. Trebat će opet neko vrijeme da pokušamo proboj. Evening star, zadnja crvena svijeća …[bye]

Fazan, ja zadovoljan. Evening star, na sreću, ostao bez potvrde, nismo se puno udaljili od otpora, crobex se odbio.

Još uvijek smo u igri.

Ja opet optimista. Ako Fed ne napravi nešto neočekivano, DOW bi mogao preko 13.000, BDI pretpostavljam sutra ne izlazi, ali u petak bi mogao opet gore, pronašli potporu na razini oko 630, pa na novi pokušaj nećemo čekati dugo. Već u ponedjeljak, možda.

Šteta, što ZSE ne radi.

Zadnje dvije svijeće?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/3432/Default.aspx
Tech, zna li se što je s procjenom Kapital-inga?

Da, dobro je još i završilo. Bitno je da se nismo spustli ispod 600,00 kn. To bi definitivno značio potpo. Ovako, treba pratiti svijet u petak (valjda rade), pa biti pametan u ponedjeljak (što god to značilo).

Evo ti zadnja dva mjeseca …

I love the Smell of Profits in the Morning

brodari obično kasne u izvještajima, ne bi me čudilo da to vidimo sljedeći tjedan.

Bit će za dva tjedna, čemu žurba, tribaju se ovi namiriti na ovim razinama.[undecid]

Da, dobro je još i završilo. Bitno je da se nismo spustli ispod 600,00 kn. To bi definitivno značio potpo. Ovako, treba pratiti svijet u petak (valjda rade), pa biti pametan u ponedjeljak (što god to značilo). Evo ti zadnja dva mjeseca …

Ameri će raditi i danas, pa se toplo nadam da je DJI do ponedjeljka na 13.000.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/3432/Default.aspx Tech, zna li se što je s procjenom Kapital-inga?

To je novinar nesto zabucao. Nije bilo nikakve procjene. Dugo te nije bilo na JDPL. Pozdrav

Tecman oprosti, znam da te živcira, ali skupljamo gorivo za ponedjeljak.

Britanci izgleda ipak ne slave may day, BDI nastavlja prema gore.

Vaš link

Silvestar: ” http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/3432/Default.aspx Tech, zna li se što je s procjenom Kapital-inga? ” To je novinar nesto zabucao. Nije bilo nikakve procjene. Dugo te nije bilo na JDPL. Pozdrav

Još sam tu. Zar nije istina da je Kapital-Ing dobio posao procjene?? Zanima kakva je to firma, ne znam da li je brkam sa nekim drugim Kapital-Ingom.

Mislim da je kapital-Ing Tomciceva firma. Sigurno nitko nije radio elaborat osim ako nije napravljen bez ulaza u firmu sta nije za vjerovati.

Neka BDI. Neki gledaju u Tarot karte. Ako je to faktor koji pomaze rastu JDPL-Zivio BDI![thumbsup]

New Report

Close