“Dionice brodara su podcijenjene”
Fundamentalni pokazatelji Atlantske plovidbe i Jadroplova su dobri, a u usporedbi s istovrsnim stranim brodarima prema omjeru cijene i dobiti njihove su dionice podcijenjene, stoji u najnovijoj analizi Argus vrijednosnica.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c43ae6fd-ce57-4ba4-a4ba-e8d2b683fc65&open=sec [proud]
Primjetio sam da ne prikazuje gapove. Hvala.
Dobro, za nas koji smo zeleni (zuti) kaj to znaći da se u ponedjeljak vraćamo, ili već u petak?
“Dionice brodara su podcijenjene” Fundamentalni pokazatelji Atlantske plovidbe i Jadroplova su dobri, a u usporedbi s istovrsnim stranim brodarima prema omjeru cijene i dobiti njihove su dionice podcijenjene, stoji u najnovijoj analizi Argus vrijednosnica. http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c43ae6fd-ce57-4ba4-a4ba-e8d2b683fc65&open=sec [proud]
Netko se jako trudi to još oborit do objave FI 1Q, onda će malo up, zatim sljedi ljetna letargija i vruća fondovska jesen [thumbsup]
ashrak: ” Primjetio sam da ne prikazuje gapove. Hvala. ” Dobro, za nas koji smo zeleni (zuti) kaj to znaći da se u ponedjeljak vraćamo, ili već u petak?
u petak [kiss][bye]
snow queen: ” Pozdrav kolege, Prema usmenim informacijama baš jednog iz udruge malih dioničara, ova bi dionica trebala danas vrijediti sigurno preko 1.000,00 kuna.Kakvo je naše provosuđe i njegova spega sa vlašću to svi jako dobro znamo.!!! Tko je i zašto naručio i platio ( kn 300.000,00 ) elaborat o “Jadroplovu” ( izvor: “Jutarnji list” )….????? koji sada leži na stolu “majstora” iz HFP-a ????..( izvor: dnevni tisak ) srdačni pozdrav[bye] ” Snow sorry ali nemas pojma. HFP je trazio na natjecaju procjenitelja. Natjecaj je oboren i niko nije napravio elaborat a stajao je glave cetvrtog fond managera (tenora)[thumbsup]
Meni se isto čini da sam pročitao da mu je majstor iz HFP-a isplatio akontaciju troškova elaborata parsto tisućica koje su vjerojtno podijelili i dobro zapili i zajeli. Kako je to napravio prije pravomoćnosti odluke o izboru to je bio samo još jedan razlog da mu uskoči USKOK
_zuti_: ” ashrak: ” Primjetio sam da ne prikazuje gapove. Hvala. ” Dobro, za nas koji smo zeleni (zuti) kaj to znaći da se u ponedjeljak vraćamo, ili već u petak?” u petak [kiss][bye]
Ponedjeljak. Petak ne radi ZSE.
Baltic Exchange Dry Index TM 9356 + 0,9 %
Baltic Exchange Capesize Index TM 14173 + 2,4 %
Baltic Exchange Panamax Index TM 8972 – 0,9 %
Baltic Exchange Supramax Index TM 5444 0%
Baltic Exchange Handysize Index TM 2789 + 0,8 %
Kao i obično , capesizeovi kreću prvi , ali handyja kao da oscilacije se ništa ne tiču.Napreduju stabilno.
…….”Tijekom dana očekuje se još objava tromjesečnih poslovnih izvješća kompanija čije su dionice među najlikvidnijima, poput brodara, za koja imamo dobra očekivanja”……..
Tako dakle , znači zato se mrdnulo s mrtve točke.
Samo naprijed !
brodari obično kasne u izvještajima, ne bi me čudilo da to vidimo sljedeći tjedan.