JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neven: ” Kako objasniti ovo trenutno lupanje po bidu sa sitnim količinama? Navlakuša? ” Panika

Panika oko čega? Se zaratilo?

Bare:

neven: ” Kako objasniti ovo trenutno lupanje po bidu sa sitnim količinama? Navlakuša? ” Panika

Panika oko čega? Se zaratilo?

meni isto promiče razlog panike al svejedno hvala onome tko meni onako nisko poklopi[thumbsup]

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c43ae6fd-ce57-4ba4-a4ba-e8d2b683fc65&open=sec

ma nije istina[thumbsup]

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c43ae6fd-ce57-4ba4-a4ba-e8d2b683fc65&open=sec

ma nije istina[thumbsup]

Sva sreća nije hypo

Baltic Indices 29/04/2008
BDI 9273 (-71)
BCI 13830 (-90)
BPI 9056 (-167)
BSI 5446 (-3)
BHSI 2768 (+21)

Veliki kližu , ali handyji ne odstupaju.

da ashrak, otpor je bio na 660,00 … točno u lipu …

teško će ga biti probiti … poglavito u svjetlu današnjeg trgovanja ..

I love the Smell of Profits in the Morning

Fazan, ostao nam je još jedan dan.

Da ne bacim i ja forum u crnilo, evo moja optimistična procijena.

Sutra ovisimo o crobiju, a isti se danas kretao u rasponu od 5 %. Sutra otvorimo s malim masakrom na građevinarima i naglim padom do 3700 – 3690, a onda moguće odbijanje prema gore. Pri tom mislim da će svi građevinari, s obzirom na današnje prosječne cijene te završetak današnjeg trgovanja ubrzo po otvaranju završiti u donjoj blokadi.

U takvoj situaciji (Techman će mi oprostiti) ako nas BDI pomiluje, moguće je da opet testiramo ovaj otpor, a 4. put, u 4. dana, mislim da bi morao biti probijen.

U svakom slučaju, tvoja jučerašnja analiza stoji, pa ne bi trebalo biti većeg pada. Velike su količine protrgovane na ovim razinama zadnjih dana, a današnji obujam ne ukazuje na neku promjenu trenda.

Intraday crobexa zadnji sedam dana bi pomogao, pa ako je Geronimo tu negdje, neka posta.

Ne testira se otpor na dnevnoj bazi. Gotovo je, odbili smo se od 660,00 i polako zaranjamo. Trebat će opet neko vrijeme da pokušamo proboj.

Evening star, zadnja crvena svijeća …[bye]

Ne testira se otpor na dnevnoj bazi. Gotovo je, odbili smo se od 660,00 i polako zaranjamo. Trebat će opet neko vrijeme da pokušamo proboj. Evening star, zadnja crvena svijeća …[bye]

Jučer mi je smrdilo na advance block. Evening star? Nije klasičan, kratka svijeća u ponedjeljak. Blending?

Zboravih ovo.

Nevaljaju ti Abacusovi grafikoni. Ne prikazuju gapove. Pogldaji si na ZSE trgovanje u zadnjih nekoliko dana i vidjet ćeš da je trgovanje otvoreno s gapom.

Evo ti PG za zadnjih 2 mjeseca pa usporedi.

Primjetio sam da ne prikazuje gapove. Hvala.

New Report

Close