JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111: ” @ tehi ugovor potpisan-info druga ruka(nisam previše zainteresiran), sutra pitam pa javim. nije stupio na snagu-nedostaju garancije za avanse jdpl-a. proizvođači krucijalne opreme već danima na razgovorima u projektnom/nabavi. ” Kakve garancije za avanse kad na racunu imaju vise novaca nego je cijena jedne novogradnje.[huh]

hbor mora garantirati jadroplovu da mu avansi koje uplati škveru neće propasti- brod je u vlasništvu škvera sve do primopredaje.
saznam sutra pa ti javim na pm (ovo zato da kakai opet ne *a*a svašta).

a tko k*k* dala mu svaka[tongue][kiss][cool][bye]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Birokracija techman, treba ocit u banku, i tamo odnjet statistiku, izvadak iz sudskog registra, bon1 , bon 2 [lol]

Pa izvod iz maticne knjige rodjenih ne stariji od pet minuta i slicno. Koliko traje ova trakavica sa novogradnjama mogli su vec pjeske doc do BOJ [bye]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

i nemojte po stipi, bar nije lupež ka đove i oni redikul toula.

Ma mozemo mi pricat svasta o Djovi ali cinjenice kazu da je preuzeo firmu pred bankrotom a kad je otisao JDPL je imao 22 broda koja je Toula uredno rasprodao. Sud je presudio da je Toula falsificirao bilance kako bi uvalio Djovi i uveo PD u igru . Zbog toga mi danas nemamo dividendu glede i unatoc izvrsnom poslovanju i gomili lovuse na racunu. [angry]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

http://www.24sata.hr/news/clanak/uskok-zeli-istragu-protiv-cetvrtog-potpredsjednika/57545/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news

Uskok je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu podnio istražni zahtjev protiv Velimira Kračuna (56). Sumnjiče ga da je kao potpredsjednik HFP-a u sektoru financija i predsjednik stručnog povjerenstva HFP-a zloporabio ovlasti i položaj te namjestio posao procjene vrijednosti imovine splitskog Jadroplova tvrtki Konzalt-Ing iz Zagreba iako su znali da nije sposobna za procjenu. Hrvatski fond za privatizaciju je Konzalt- Ingu predujmom isplatio oko 300.000 kuna.
– Osjećam se jako šokirano. Bio sam prvi koji je pomogao oko akcije Maestro, rekao je Kračun za HTV.
Sumnjaju i da je Ivan Odorčić iz Konzalt- Inga poticao na zlouporabu položaja i ovlasti.Od dvije valjane ponude ta je, tvrdi potpredsjednik Fonda, bila povoljnija. Ipak greška je napravljena jer, kaže Kračun, papir je potpisao on, a trebao ga je potpisati Grga Ivezić. Kračun kaže da je izabrao onu tvrtku koja je imala više zaposlenih stručnjaka. To što poznaje drugog osumnjičenog, tvrdi Kračun, nije utjecalo na odluku. Iz Državnog odvjetništva kažu da se na navedeni natječaj javilo pet ponuđača. Znajući kako ta tvrtka nije sposobna obaviti procjenu prema traženim uvjetima, sumnjaju da V. K. nije o tome obavijestio članove Povjerenstva. Članovi su u na sastanku u svibnju 2007. izabrali tvrtku I. O. Potom je V. K., bez znanja Tajništva HFP-a, 1. lipnja 2007. godine, ugovor koji mu je prethodno elektronskom poštom uputio I. O., osobno donio predsjedniku HFP-a na potpis. Natječaj je poništen, a 300.000 kuna predujma vraćeno je Fondu. To je potvrdio i Odorčić.Posao procjene imovine Jadroplova na kraju je dobila tvrtka Kapital-Ing.

hmmmm, samo još fali da kažu da su procijenili Jadroplov manje nego što je stvarno vrijedi!!!!
a možda i više !!!!! hi,hi,hi,…. koji su ovo igrači osigurali su sebe i sve svoje buduće generacije!!!
a mi mali igrači na burzi možemo se samo nadati da izađemo sa što manjim gubitkom!
ooooo jeb.. ti taku državu!!!!![cool][cool][cool]

Four Star General

Kapital-Ing
Konzalt-Ing

čuj, ruka ruku mije, zar ne.

zar je potrebno uopće pričati o tome
nije to stvar samo “Rvacke” kak bi netko rekao

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

vlad, pošto vidim, a i znam da si na izvoru, molim te javi se na PM vezano za novogradnje …

imam nešto siće u JDPL pa da mi ne propadne …

I love the Smell of Profits in the Morning

[sad][cry]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Hmm s obzirom na razvoj situacije na burzi, predlažem državi da likvidrira jadroplov, proda sve brodove povraća sve dugove, podjeli otpremnine radnicima, isplati Doehlea i podjeli preostali cash dioničarima. Računam bar 850 kn po dionici

A kaj, kad je Grobex bio 3700, bio JDPL na 520, sad 3550, 540 [lol]
Biće bolje [thumbsup]

je, malo je nafriziran na kraju sa 20 dionica …bojim se da sutra testiramo 505 s crtom…ako ne sutra u skoro vrijeme..
[huh]

No pain no Game

je, malo je nafriziran na kraju sa 20 dionica …bojim se da sutra testiramo 505 s crtom…ako ne sutra u skoro vrijeme.. [huh]

Haah, tu negdje cu opet branit sto se moze
[angry]

New Report

Close