JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je.
Ocekivao sam vise dobiti na ruti Nevidane (Pasman) – Omis.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ljudi, nama više ne trebaju nikakve dobre vijesti. Pa ovo izvješće nam sve govori,a slijedi pad cijene. Tu je netko očito jaaako glup i lud,ako ovo ne zaslužuje pozitivne blokade neznam tko i što zaslužuje…SRAMOTA ZA HRVATSKU DRŽAVU DA IMAMO OVAKVO TRŽIŠTE KAPITALA, neznam tko je kriv al sad je red da se jave i iz HNB-a i HANFE. Očito ponestaje gotovine na tržištu, a nitko ne reagira, zašto bi inače netko prodavao ovakav biser u bescijenje?!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

na žalost , fondovi su se skroz povukli; ili se nema love ili se taktizira .
ipak, nadajmo se da će se brzo uključiti u igru.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Koliko mi je poznato, HPB-ovi fondovi na žalost baš i ne plivaju u kešu.

Možda Lice i Grbešić čekaju da im tržište digne Jadroplov na 800…

Koliko mi je poznato, HPB-ovi fondovi na žalost baš i ne plivaju u kešu. Možda Lice i Grbešić čekaju da im tržište digne Jadroplov na 800…

Kolega,uz dužno poštovanje, al na ovakvo izvješće i ovakvu perspektivu mogli bi se uključiti i drugi fondovi i bogati pojedinci, jer poslovanje je odlično,dionica podcijenjena, perspektiva odlična…što više dodati?

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Zašto da zarade naši kad mogu stranci? Čekam nekog novog Grka…

SPLIT – Prije osam godina podignuta je optužnica protiv konzula RH u Milanu Frane Mitrovića (62) zbog luksuznog života na račun tvrtke Jadroplov, a suđenje (još) nije počelo.
Ni danas. Mitrović se nije pojavio, ali je zato došao, također optuženi, bivši predsjednik uprave Jadroplova Nikša Giovanelli (57), koji je naložio podmirivanje 500 tisuća kuna što je na american expressu nabio Mitrović, premda mu je prestao mandat u Nadzornom odboru.
Trošio je po luksuznim hotelima i restoranima, na fitness, rent-a-car, žensku i mušku odjeću, nakit… Predmet je, inače, sutkinja Maria Majić naslijedila od kolega Damira Primorca i Slavka Lozine. Muči je to što Mitroviću već dvaput nisu uspjeli uručiti poziv za suđenje. Gdje je, ne zna ni njegov branitelj Edo Deković.
Giovanelliju i Ratku Božiću, vlasniku tvrtke Split Ship Management, godinama sude za lažirane štete u Jadroplovu teške 3,3 milijuna dolara. Sudac Zoran Kežić uredno je zakazivao rasprave, no suđenje je definitivno “ubilo” tehničko vještačenje i višemjesečno prevođenje opsežne dokumentacije s engleskog. Sve skupa toliko je potrajalo da je sudac prije uznapredovao na županijsku razinu nego što je dovršio predmet, kojim se sada bavi njegov nasljednik, sudac Mario Franetović.

Premda osuđen na godinu zatvora zbog podmirivanja kredita za stan bivšem veleposlanika u Jugoslaviji Zvonimiru Markoviću, još jednom članu Nadzornog odbora Jadroplova, Giovanelli se izvukao bez posljedica, jer ih je obojicu pomilovao predsjednik Mesić.
Mitrović je, pak, kao bivši direktor Splitske banke bio osumnjičenik u propalom postupku za nepravilnosti u predaji udjela banke Miroslavu Kutli u Slobodnoj Dalmaciji.

hate red

a moje mišljenje je da mi tu ovo mi tu ono, kad će blokada, tko je tu lud,GFI je ludnica
……bla bla bla. slažem se je da je GFI mrak ali kak mi tu čekamo da netko digne cijenu pa da se iskrcamo, tak i netko tko tu poput nas ne “laprda” isto čeka da netko drugi “mi”digne cijenu pa da se on iskrca.
smisao je u kapitaliziranju zarade zar ne?
ovo je igra živaca. sve više mi na poker sliči i blefiranje poput onog čišćenja na kraju prekjučer i vjerovatnog istog iskrcavanja danas ujutro do čak i 655.

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

SPLIT – Prije osam godina podignuta je optužnica protiv konzula RH u Milanu Frane Mitrovića (62) zbog luksuznog života na račun tvrtke Jadroplov, a suđenje (još) nije počelo. Ni danas. Mitrović se nije pojavio, ali je zato došao, također optuženi, bivši predsjednik uprave Jadroplova Nikša Giovanelli (57), koji je naložio podmirivanje 500 tisuća kuna što je na american expressu nabio Mitrović, premda mu je prestao mandat u Nadzornom odboru. Trošio je po luksuznim hotelima i restoranima, na fitness, rent-a-car, žensku i mušku odjeću, nakit… Predmet je, inače, sutkinja Maria Majić naslijedila od kolega Damira Primorca i Slavka Lozine. Muči je to što Mitroviću već dvaput nisu uspjeli uručiti poziv za suđenje. Gdje je, ne zna ni njegov branitelj Edo Deković. Giovanelliju i Ratku Božiću, vlasniku tvrtke Split Ship Management, godinama sude za lažirane štete u Jadroplovu teške 3,3 milijuna dolara. Sudac Zoran Kežić uredno je zakazivao rasprave, no suđenje je definitivno “ubilo” tehničko vještačenje i višemjesečno prevođenje opsežne dokumentacije s engleskog. Sve skupa toliko je potrajalo da je sudac prije uznapredovao na županijsku razinu nego što je dovršio predmet, kojim se sada bavi njegov nasljednik, sudac Mario Franetović. Premda osuđen na godinu zatvora zbog podmirivanja kredita za stan bivšem veleposlanika u Jugoslaviji Zvonimiru Markoviću, još jednom članu Nadzornog odbora Jadroplova, Giovanelli se izvukao bez posljedica, jer ih je obojicu pomilovao predsjednik Mesić. Mitrović je, pak, kao bivši direktor Splitske banke bio osumnjičenik u propalom postupku za nepravilnosti u predaji udjela banke Miroslavu Kutli u Slobodnoj Dalmaciji.

da ste u ovo vrijeme kupovali JDPL sada bi bili u zaradi po nekoliko tisuća posto …

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo malo svjezih vjesti iz svjeta. Bulkeri stoje izvrsno sta se bas i ne moze kazati za tankere. Sezona grijanja i povecane potrosnje je na izmaku, svi pokusavaju stedjeti zbog cijene nafte i godisnji remonti rafinerija su na pragu. Za bulkere je odlicna berba zenih u tjeku. Prosjek zakljucaka u Veljaci bio je na godinu dana za panamax 71000, supra 60000 i handy 53000 USD.

Rodilo! [thumbsup]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Toliko su mi se svidjeli podatci za Veljacu da sam zaboravio staviti Ozujak. Panamax 65000, supra 55000 i handy 49000 USD dnevno na godinu dana. [rolleyes]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

…. Rodilo! [thumbsup]

Supramaxe u Brodosplitu ?

New Report

Close