JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako se mi ne pokrenemo ovaj tjedan uz ovakav GFI…….onda se trebamo zapitati dali sve ovo više ima smisla….[undecid]

DOKUP!

kome je loše izvješće nek proda. što reći. tržište će kad tad prepoznati ono što vrijedi.

samo slijepcu može biti ovo loše izvješće….[cool]

DOKUP!

ako se mi ne pokrenemo ovaj tjedan uz ovakav GFI…….onda se trebamo zapitati dali sve ovo više ima smisla….[undecid]

to će se izgleda morati dogoditi. da dovoljan broj ljudi rasproda, da bi opet mogli kupovati kasnije [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

skuplje, naravno …

I love the Smell of Profits in the Morning

…………..ja sam dao svoj obol i gricnuo po tko zna koji put naseg miljenika..[cool]

…………..ja sam dao svoj obol i gricnuo po tko zna koji put naseg miljenika..[cool]

Now you are talkin’ !

ma kolega spancir, moja baka je znala reci”………ne boj se sine , sve ce doci na svoje……”, tome se i ja na JDPL-U nadam.
Nego ima li kakvih vijesti iz one kuzine zvane brodosplit, jesu li konacno definirali uvjete gradnje broda. Ono sto sam zadnje procitao o “primopredaji” nezavrsenog broda granici sa komedijom????[undecid]

REZULTATI
Dobit Jadroplova katapultirana 583 posto
1.4.2008 16:22:37

SPLIT – U komentarima izvješća o poslovnim rezultatima, kao glavni razlog takvog rezultata, Uprava navodi poboljšanje stanja na međunarodnom tržištu i promjene u stanju flote.[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/dobit-jadroplova-katapultirana-583-posto,12046.html
evo komentara izvjesca

Good artists copy. Great artists steal.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/dobit-jadroplova-katapultirana-583-posto,12046.html
evo komentara izvjesca

Prihodi od prodaje na domaćem tržištu iznosili su svega 7,6 milijuna kuna.
[bye]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Prihodi od prodaje na domaćem tržištu iznosili su svega 7,6 milijuna kuna.
[bye]

Što ću sad? [bye]

Sutra lupit sve po bidu naravno. [lol]

New Report

Close