JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ćemo kad se ne znaju čitati rezultati.[thumbsup]

A što ćemo kad se ne znaju čitati rezultati.[thumbsup]

oni su davnih dana pročitani … i zato se ovo događa …

ovakve stvari će se događati na ‘onoj’ dionici sljedeće godine … pazi što ti kažem …

I love the Smell of Profits in the Morning

Hogar:

wiking: ” nije dobro,trziste lose reagira[undecid] ” to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.”

ajde podsjeti nas

nakon izlaska izvješća cijena je ostala, da bi tek drugi dan počelo rasti i otišla u blokadu na oko +13%

Znaci, cijena ne da je rasla danas, nego je PALA (i to dosta) s obzirom na jucerasnju zakljucnu… strasno

@toknezev
bravo, mislim da je to jedan od važnijih podataka za određivanje kretanja cijene dionice, iako se često zanemaruje

Ja sam ovo čekao: Broj dioničara na 31.12.2006. : 1.395 Broj dioničara na 31.12.2007. : 3.174 (porast od 128%) Cijena dionice na 29.12.2006: 291 HRK Cijena dionice na 31.12.2007: 750 HRK (porast od 158%) Što nam ovo govori? Investitori ne vole kupovati dok je jeftino

Ne, ne.. ovo govori da je tokom (i na kraju) 2007 u dionicu uslo puno novih malih dijonicara, a oni jako vole kada cijene porastu-onda kupuju na najvisim razinama i to od onih malobrojnih (ali prosjecno vecih) koje si naveo za 2006. godinu.

a jesmo ludi boze mili. Mi valjd pratimo strana trzicta bez obzira sto se na nasem desava????[bye]

Ma kak ne kužiš sad nam je kriv gen.Korade [lol]

a možda je sve ovo fora za 1.april

misliš na GFI ? [cool] ili na trenutnu cijenu na ZSE … mislim da 1.april kod nas traje već duže vrijeme

imaju dovoljno casha za podmirenje svih kredita……a krediti padaju i cash raste bice zanimljivo sljedeci kvartal

Prateći trgovanje, netko se pametno tovari. Poklopi ga na bidu i automatski stavlja na ask, kako bi povećao volumen prodaje. i natjerao drhtave da prodaju, Izvrsno.

Ma imao je prilike da se natovara unazad dva mjeseca po kojim god je cijenama htio, misliš da mu još nije dosta.

materijalna imovina dvostruko veća…..kad bi bar svi naši brodari imali iste računovodstvene politike kao Jadroplov.
Derby-ve procjene nisu bile daleko

materijalna imovina dvostruko veća…..kad bi bar svi naši brodari imali iste računovodstvene politike kao Jadroplov. Derby-ve procjene nisu bile daleko

To smo već svi sve znali. Daj nešto što ne znamo!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close