Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
nije dobro,trziste lose reagira[undecid]
to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.
Hogar vozi Volvo
loše je sve ovo na burzi, nema podrške velikih trenutno.
odlično izvješće , a dionica pada ?!
drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !
wiking: ” nije dobro,trziste lose reagira[undecid] ” to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.
ajde podsjeti nas
I love the Smell of Profits in the Morning
Gotovo nikako ne reagira, bit ćemo mi još sretni da netko ne opali po kupnji pa eto nas brzo na 600 kunića.[huh]
wiking: ” nije dobro,trziste lose reagira[undecid] ” to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.
reci cu ti ja sto je,juce onaj koji je pobrao do 645kn sada istovara,stopa cijenu i bere utrzak[angry]
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada
Hogar: ” wiking: ” nije dobro,trziste lose reagira[undecid] ” to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.” ajde podsjeti nas
+12%
Hogar vozi Volvo
fazan: ” Hogar: ” wiking: ” nije dobro,trziste lose reagira[undecid] ” to je standardna stvar kod JDPL-a, u početko svi nešto skeptični a onda nakon par dana ode. Sjetimo se što je bilo sa ATPL.” ajde podsjeti nas ” +12%
a mi smo sad -1% od jucerasnje zaklj.[cry]
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada