Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pitam se koliko je dobra odluka da se novogradnje rade u škveru. Možda bi bilo bolje preuzeti neku u Aziji…
većinski vlasnik (drzava) će sigurno ići na soluciju “jedan metak za dvije muhe”… dakle novogradnje kod nas… takve prilike za reklamiranjem uspjeha “oporavka domaće brodogradnje” se ne propuštaju…
bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...
Danas u 3:45
Sta, jos formatiras???
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Baltic Indices 31/03/2008 BDI 8081 (+12) 1 minute ago
Baltic Indices 31/03/2008 BDI 8081 (+12) BCI 11993 (+178) BPI 7867 (-29) BSI 4827 (-89) BHSI 2417 (-18) Copyright Baltic Exchange Ltd. (2008) BCITCavg $139739(+2020) BPITCavg $63399(-233) BSITCavg $50476(-925) BHSITCavg $35428(-328)
Po mojim saznanjima sve je definirano i ceka se samo potpis Predsjednika uprave Papica. Doticni gospodin ima zeku u prsima i vozi linijom ne talasaj. On bi naj radje da se nista ne desava iducih nekoliko godina, da ne mora donijeti niti jednu stratesku odluku i da ode u mirovinu kao direktor JDPL. Koliko god sam ga percepirao kao korektnog covjeka sada ga vidim kao prepreku razvoju ako su moje informacije tacne. Ima cca 50 milja USD na racunu i kalkulira radi svoje sjedalice. To sta se sa tim kocka i sa buducnoscu JDPL koga briga. Nakon mene potop. Da je mladji manager na celu ili da je firma privatna siguran sam da bi u postojecim uvjetima novogradnje bile potpisane i bar jedan ako ne i vise polovnih kupljeno.
Čudi me onda kupovina Trogira ak je Papić takav antispending tip managera…
All shipping lanes lead to China.
Danas u 3:45
Jesi vise izformatirao i poslao tu tablicu..
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
ocito je izvjesce tu,.moze neki komentar
Drži JDPL bar do kraja rujna, to ti je najbolje..[thumbsup]