JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa nećmo sad valjda po bibliji
pare i biblija ne idu zajedno

ti to samo mislis,

ide, ide [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

zaboravni:

Blago onima koji vjeruju , a nisu vidjeli …[cool]

TheVeka:

zaboravni: ” Bio jutros s članom N. … [proud] . Jako dobro jako jako odlično[cool]. Današnja dobit Atlantske s obzirom na flotu je mala beba za našeg veterana…[thumbsup] ” i jel će mo to mi sutra vidjeti ili šta sad?

pa nećmo sad valjda po bibliji
pare i biblija ne idu zajedno

Idu, idu, koja se samo lova vrti u Vatikanu… Nego, ko je do sad izdržao u JDPL nece požaliti. Malo nas štopa sam market, koji je vec shizofrenican i svugdje vidi same katsrofalno loše stvari, od hebe u US do stanja u regiji, vjecito iskrcavanje na ATPL….. Ali svemu dođe kraj, moj info kaže, da je GI stvarno odlicno, da ne govorim o 1Q 2008, koji bi trebao biti još bolji..
[proud][thumbsup]

TheVeka: ” ajd sad još pliz objasni te skrivene naloge. kako to funkcionira? thnx ” Netko može postaviti na kupnju od 580 kako je sada bilo skriveni nalog od 200 komada s tim da konstantno mora pokazivati kupnju od minimalno 10% stvarne količine što će reći 20 komada. Kad prođe prvih 20 pojavljuje se novih i tako sve dok se nalog ne istroši.

200 komada, vidljivo 20 kom, prodano 20
180 komada, vidljivo 18 kom, prodano 18
162 komada, vidljivo 16 kom, prodano 16 …

I love the Smell of Profits in the Morning

Savage:

TheVeka: ” ajd sad još pliz objasni te skrivene naloge. kako to funkcionira? thnx ” Netko može postaviti na kupnju od 580 kako je sada bilo skriveni nalog od 200 komada s tim da konstantno mora pokazivati kupnju od minimalno 10% stvarne količine što će reći 20 komada. Kad prođe prvih 20 pojavljuje se novih i tako sve dok se nalog ne istroši.

ne… ide sve po 20u tom slučaju kada je 200 komada. dakle 10% početne količine uvijek mora biti prikazano bilo na kupnji ili prodaji. mada mislim da bi to već iskusniji trebali znati…

jednom sam se samo sreo s time …

bilo je svega, prvo 10 kom, pa onda 7 kom … vjerojatno sam kupovao sa 1 skrivenog naloga, i ostatak s normalnih …

Čekaj, pa zar nužno mora biti izloženo isključivo 10% naloga?

Npr. želim kupiti 100 komada, ali želim da bude vidljivo 50. Nije izvedivo?

Savage:

ok ovaj dio sam apslovirao ali sad mi još pliz recite što da velim brokeru ili kako da to izvedem?

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

Čekaj, pa zar nužno mora biti izloženo isključivo 10% naloga? Npr. želim kupiti 100 komada, ali želim da bude vidljivo 50. Nije izvedivo?

Posve izvedivo. Ograničenje je da treba biti MINIMALNO 10% vidljivo.. u tvom primjeru je 50% -> može!

Takodjer, koliko sam primjetio, ako je više (skrivenih) naloga na istoj cijeni, onda idu sekvencijalno. pa se desi da ..
Npr. na 600kn 3 skrivena naloga, vidljivo po 7, 12 i 10 komada (dakle, mi na prodaji vidimo 29 kom. na 600kn).. U prodajnim transakcijama se vidi da i idu tim redom.. dakle 7,12,10 pa opet 7,12,10 .. 7,12,10 itd dok se ne istrose.. bar sam ja tako primjetio ovih dana.

Frajer ponudio JDPL po 335 kn.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Zeznzo se, evo jednog na ingri također

Moglo bi biti zanimljivo na otvaranju.

Od uprave od JDPL necu cekati da mi kazu dobit nego cu kupiti prije [proud]

New Report

Close