ajd sad još pliz objasni te skrivene naloge. kako to funkcionira?
thnx
thnx
Netko može postaviti na kupnju od 580 kako je sada bilo skriveni nalog od 200 komada s tim da konstantno mora pokazivati kupnju od minimalno 10% stvarne količine što će reći 20 komada. Kad prođe prvih 20 pojavljuje se novih i tako sve dok se nalog ne istroši.
Mislim da ni neznam kako povoljni fin. rezultati neće zakotrljati promet…
A šta bi se tek desilo da su financijski izvještaji loši nebih htjeo ni pomišljati.[cry]
Baltic Indices 27/03/2008 BDI 7884 (+205) 17 minutes ago
Baltic Indices 27/03/2008 BDI 7884 (+205) BCI 11100 (+819) BPI 7909 (-10) BSI 4986 (-105) BHSI 2447 (-17) Copyright Baltic Exchange Ltd. (2008) BCITCavg $129374(+10965) BPITCavg $63744(-70) BSITCavg $52140(-1087) BHSITCavg $35969(-271)
ljudi prihvatite to da ćemo biti zabetonirani na ovim razinama još neko vrijeme nažalost…..[bye]
prošle godine se isto ovako mrcvarila ova dionica……a tada nije bilo ovakvog pada crobexa kao ove godine…..
p.s. imam JDPL…..nadam se da griješim
ljudi prihvatite to da ćemo biti zabetonirani na ovim razinama još neko vrijeme nažalost…..[bye] prošle godine se isto ovako mrcvarila ova dionica……a tada nije bilo ovakvog pada crobexa kao ove godine….. p.s. imam JDPL…..nadam se da griješim
ovisno kako gledas… ajmo gledat da je jdpl prošle godine poslovao gore nego sto ce poslovati u narednom periodu… prosle godine su bila ocekivanja koja su vrijedila u jednom trenu preko 850kn a danas cinjenice vrijede jedva 580… proslo je i vrijeme koje na skali iščekivanja dolaska jdpl na realne razine samo skraćuje navedeni moment… nove narudžbe brodovlja i niti jedno potonuće broda iz trenutne flote :)… pozitivno izvješće pred vratima sa značajno smanjenim dugom(iako to nije pomoglo atpl zasad) … država kojoj trebaju novci (da plaća afere i sudske sporove)… moguća dokapitalizacija… pozitivno ozračje za brodare na svjetskom tržištu… kad tad to dolazi na naplatu… e sad “još neko vrijeme” je značajno kraće nego period “još nekog vremena” koje je bilo kad se o istome pričalo prošle godine na ath-u… bar za vremenski period koji je do danas protekao…
no dobro je ponekad biti i pesimist pogotovo ako dokupljuješ na diskontnoj rasprodaji (kao i ja uostalom) [thumbsup][proud]
p.s.
pitanje za kraj… zna li netko približan NAV jadroplova u ovom trenutku ?
Bio jutros s članom N. … [proud] . Jako dobro jako jako odlično[cool]. Današnja dobit Atlantske s obzirom na flotu je mala beba za našeg veterana…[thumbsup]
thnx
opako
e a kak da ja sad naprimjer postavim takav nalog ako sve radim online?
inače što se tih naloga tiče malo mi je to….neznam kak da se sad izrazim
danas u isčekivanju GI počne ona nazovimo ju ludnica od 550 do 580. da sam znao za takav nalog i ja bi se vjerovatno drugačije ponašao. mislim, takav nalog recimo na kupnji bi mi danas bila bolja info od bilo kakvog izvješća.
općenito taj koncept “skrivenog” mi je malo mutan posao
Bio jutros s članom N. … [proud] . Jako dobro jako jako odlično[cool]. Današnja dobit Atlantske s obzirom na flotu je mala beba za našeg veterana…[thumbsup]
i jel će mo to mi sutra vidjeti ili šta sad?
nadam se da sam i ja tamo ak jdpl sutra pukne
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2cd812f5-741d-46cd-b394-961388114d48&open=sec
a. ha
Blago onima koji vjeruju , a nisu vidjeli …[cool]
zaboravni: ” Bio jutros s članom N. … [proud] . Jako dobro jako jako odlično[cool]. Današnja dobit Atlantske s obzirom na flotu je mala beba za našeg veterana…[thumbsup] ” i jel će mo to mi sutra vidjeti ili šta sad?
Blago onima koji vjeruju , a nisu vidjeli …[cool]
TheVeka:
”
zaboravni: ” Bio jutros s članom N. … [proud] . Jako dobro jako jako odlično[cool]. Današnja dobit Atlantske s obzirom na flotu je mala beba za našeg veterana…[thumbsup] ” i jel će mo to mi sutra vidjeti ili šta sad?
”
pa nećmo sad valjda po bibliji
pare i biblija ne idu zajedno