JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je JDPL ikad isplatio dividendu?
Ima li tko informaciju, da li će se isplaćivati dividenda za 2007?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

uglavnom nakon vijesti da je fed skreso još 75bp dow, nasdq i ostali su od 3.5% pa naviše u plusu.
oooooo valjda budemoi mi sutra

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

TheVeka:

ak može atlanska debelo u plus pa valjda onda možemo i mi

TheVeka, mea culpa a znas i zasto[thumbsup] [lol]

igraj igraj stisni stisni

kak bi neki rekli “idemo dalje”

Ovo mi se cini vrlo smisleno

No četiri su razloga za optimizam: korporativni sektor pokazuje izvrsne rezultate, inflacija je pod kontrolom, izgledno je okončanje pregovora s EU i skora ulaznica za NATO. Hrvatska ponovno postaje centar regije, prava je adresa za strane ulagače. Polančec ne očekuje da će se kriza produbljivati.

Unquote

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Da li je JDPL ikad isplatio dividendu?
Ima li tko informaciju, da li će se isplaćivati dividenda za 2007?

Da li je ikad isplaćivao, ne znam, ali za 2007 neće isplatiti, sve dok imaju preneseni gubitak iz proteklih razdoblja. Prema zadnjem izvještaju, riječ je o 266 miliona kuna. Gubitak će se sigurno smanjiti u 4 kvartalu 2007, ali se sigurno neće anulirati.

Ovo je tekst koji sam pronašao:
“Dividende se s računovodstvene točke gledišta mogu isplatiti uvijek kada za to postoje uvjeti, a to je prije svega da dioničko društvo ima evidentiranu zadržanu dobit i ostvarenu neto dobit tekuće godine”

U postojanje dobiti tekuće godine nitko ne sumnja, ali ovo je stavka iz 3q 2007:
Pozicija “31.12. preth. godine” Povećanje Smanjenje Tekuće razdoblje
Zadržana dobit ili preneseni gubitak* -329.318 63.086 0 -266.232

gomilanje na bidu je počelo

[shocked]

ima li kakva dokapitalizacija na vidiku??

samo što nije...

gomilanje na bidu je počelo

gdje?

No pain no Game

HugoChavez: ” Da li je JDPL ikad isplatio dividendu? Ima li tko informaciju, da li će se isplaćivati dividenda za 2007? ” Da li je ikad isplaćivao, ne znam, ali za 2007 neće isplatiti, sve dok imaju preneseni gubitak iz proteklih razdoblja. Prema zadnjem izvještaju, riječ je o 266 miliona kuna. Gubitak će se sigurno smanjiti u 4 kvartalu 2007, ali se sigurno neće anulirati.

trebali su smanjivati taj gubitak, vezano uz nalaz porezne, ima negdje clanak u poslovnom
samo napomena, kapital JDPL je po q3 677 mio kuna – kumulativno

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[shocked] ima li kakva dokapitalizacija na vidiku??

zasto bi imali dokapitalizaciju?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

mislim, krenulo i stalo.
vidio sam onih 113 na 585 i mislio sad će počet a ono banana

još stigne

New Report

Close