Sta ce vam parametri kad Hrvatsko trziste ne valja. Ja sam danas odperjao ULPL i pretankao se u JDPL jer cijena od 59.. je bingo. Poslovni rezultati ce biti izvrsni (kad se pridoda zadrzana dobit) a i novogradnje bi trebale biti svaki dan finalizirane.
Ne vjerujem da bi se stari morski vuk poput tebe ukrcao u JDPL da misli da hrvatsko tržište ne valja. 🙂
Welcome back u svakom slučaju. [thumbsup]
E vidiš, ja danas prodao dosta u razmaku 606-595, ostavio par stotica. Tamo neki skriveni nalog mi omogućio veću prodaju po tim cijenama. Ulazio sam znatno, znatno više, i dobrano sam u gubitku no keš mi danas puno znači.
Shortam i špekuliram, jer kad sam vidio kakve vijesti stižu iz amerike, sve si mislim da da će sve ponovno dolje slijedeći tjd. i teško će nešto pokrentui dionice jer je likvidnost katastrofalna.
Nadam se da sam u krivu.
Meni je lijepo znati da prodaju mali dioničari a ne veliki. Idući tjedan se nadam oporavku. Nakon ovolikog pada shortanje mi ne pada na pamet.
Ako se ova dionica zaustavi na oko 500 kuna biće dobro.
U državnom vlasništvu, ne zna se kad će privatizacija, ne zna se ni kakva će biti,50% zaposlenih viška,
brodarski indexi u slobodnom padu, struktura vlasništva vrlo sumnjiva sa većinsko-špekulantskim novcem koji samo čeka da pobjegne prije totalnog fijaska,itd,itd.
U većini slučajeva, dionice koje se trže oko 1 BV, se tako trže s razlogom.
Vi odaberite koji je to razlog[thumbsup]
E vidiš, ja danas prodao dosta u razmaku 606-595, ostavio par stotica. Tamo neki skriveni nalog mi omogućio veću prodaju po tim cijenama. Ulazio sam znatno, znatno više, i dobrano sam u gubitku no keš mi danas puno znači. Shortam i špekuliram, jer kad sam vidio kakve vijesti stižu iz amerike, sve si mislim da da će sve ponovno dolje slijedeći tjd. i teško će nešto pokrentui dionice jer je likvidnost katastrofalna. Nadam se da sam u krivu.
Nema vijesti koja bi ovih tjedana dala krila optimizmu,ako to ne bude dobar GFI ,koji bi stvarno mogao biti OK,onda smo u banani.
Ja se još uvijek razmišljam rezati ili trpiti,samo ne znam dokle ako ovo nastavi 20-tak dana,bojim se da ću doći na 0% ,ako ne i gubitka na dionici koja je raslo koliko ono % prošlih godinu dana?[embarass]
Sta ce vam parametri kad Hrvatsko trziste ne valja. Ja sam danas odperjao ULPL i pretankao se u JDPL jer cijena od 59.. je bingo. Poslovni rezultati ce biti izvrsni (kad se pridoda zadrzana dobit) a i novogradnje bi trebale biti svaki dan finalizirane.
Nisam nikad izasao. Samo sam manji dio jedno vrijeme preselio u ULPL (u ocekivanju docapa) i sad sam unutra cak nesto vise nego prije.
Čekam izvještaj ko napeta puška… živo me zanima što su iskombinirali [pray]
Nemas sta cekat. CCa 150 mlja kuneirosa (dobit +zadrzana dobit). Ocekujem da ce opet poprilicno u zadrzanu jer dok se ne ispeglaju imaginarni gubitci iz proslosti nema upravi managerske nagrade (mislim da ukupno djele 5 % od neto dobiti).
Ako se ova dionica zaustavi na oko 500 kuna biće dobro. U državnom vlasništvu, ne zna se kad će privatizacija, ne zna se ni kakva će biti,50% zaposlenih viška, brodarski indexi u slobodnom padu, struktura vlasništva vrlo sumnjiva sa većinsko-špekulantskim novcem koji samo čeka da pobjegne prije totalnog fijaska,itd,itd. U većini slučajeva, dionice koje se trže oko 1 BV, se tako trže s razlogom. Vi odaberite koji je to razlog[thumbsup]
[lol]
moram priznat da si me dobro nasmijao……ali ajde svako ima svoje mišljenje i može ga iznijeti ovdje…..sa ničime se ne slažem…..[thumbsup]