JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baltic Handysize Index 2,546 (+0.12%)

Sta ce vam parametri kad Hrvatsko trziste ne valja. Ja sam danas odperjao ULPL i pretankao se u JDPL jer cijena od 59.. je bingo. Poslovni rezultati ce biti izvrsni (kad se pridoda zadrzana dobit) a i novogradnje bi trebale biti svaki dan finalizirane.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ne vjerujem da bi se stari morski vuk poput tebe ukrcao u JDPL da misli da hrvatsko tržište ne valja. 🙂

Welcome back u svakom slučaju. [thumbsup]

Čekam izvještaj ko napeta puška… živo me zanima što su iskombinirali [pray]

E vidiš, ja danas prodao dosta u razmaku 606-595, ostavio par stotica. Tamo neki skriveni nalog mi omogućio veću prodaju po tim cijenama. Ulazio sam znatno, znatno više, i dobrano sam u gubitku no keš mi danas puno znači.

Shortam i špekuliram, jer kad sam vidio kakve vijesti stižu iz amerike, sve si mislim da da će sve ponovno dolje slijedeći tjd. i teško će nešto pokrentui dionice jer je likvidnost katastrofalna.

Nadam se da sam u krivu.

Meni je lijepo znati da prodaju mali dioničari a ne veliki. Idući tjedan se nadam oporavku. Nakon ovolikog pada shortanje mi ne pada na pamet.

Ako se ova dionica zaustavi na oko 500 kuna biće dobro.
U državnom vlasništvu, ne zna se kad će privatizacija, ne zna se ni kakva će biti,50% zaposlenih viška,
brodarski indexi u slobodnom padu, struktura vlasništva vrlo sumnjiva sa većinsko-špekulantskim novcem koji samo čeka da pobjegne prije totalnog fijaska,itd,itd.
U većini slučajeva, dionice koje se trže oko 1 BV, se tako trže s razlogom.
Vi odaberite koji je to razlog[thumbsup]

E vidiš, ja danas prodao dosta u razmaku 606-595, ostavio par stotica. Tamo neki skriveni nalog mi omogućio veću prodaju po tim cijenama. Ulazio sam znatno, znatno više, i dobrano sam u gubitku no keš mi danas puno znači. Shortam i špekuliram, jer kad sam vidio kakve vijesti stižu iz amerike, sve si mislim da da će sve ponovno dolje slijedeći tjd. i teško će nešto pokrentui dionice jer je likvidnost katastrofalna. Nadam se da sam u krivu.

Nema vijesti koja bi ovih tjedana dala krila optimizmu,ako to ne bude dobar GFI ,koji bi stvarno mogao biti OK,onda smo u banani.
Ja se još uvijek razmišljam rezati ili trpiti,samo ne znam dokle ako ovo nastavi 20-tak dana,bojim se da ću doći na 0% ,ako ne i gubitka na dionici koja je raslo koliko ono % prošlih godinu dana?[embarass]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Sta ce vam parametri kad Hrvatsko trziste ne valja. Ja sam danas odperjao ULPL i pretankao se u JDPL jer cijena od 59.. je bingo. Poslovni rezultati ce biti izvrsni (kad se pridoda zadrzana dobit) a i novogradnje bi trebale biti svaki dan finalizirane.

Nisam nikad izasao. Samo sam manji dio jedno vrijeme preselio u ULPL (u ocekivanju docapa) i sad sam unutra cak nesto vise nego prije.

Čekam izvještaj ko napeta puška… živo me zanima što su iskombinirali [pray]

Nemas sta cekat. CCa 150 mlja kuneirosa (dobit +zadrzana dobit). Ocekujem da ce opet poprilicno u zadrzanu jer dok se ne ispeglaju imaginarni gubitci iz proslosti nema upravi managerske nagrade (mislim da ukupno djele 5 % od neto dobiti).

Ako se ova dionica zaustavi na oko 500 kuna biće dobro. U državnom vlasništvu, ne zna se kad će privatizacija, ne zna se ni kakva će biti,50% zaposlenih viška, brodarski indexi u slobodnom padu, struktura vlasništva vrlo sumnjiva sa većinsko-špekulantskim novcem koji samo čeka da pobjegne prije totalnog fijaska,itd,itd. U većini slučajeva, dionice koje se trže oko 1 BV, se tako trže s razlogom. Vi odaberite koji je to razlog[thumbsup]

[lol]
moram priznat da si me dobro nasmijao……ali ajde svako ima svoje mišljenje i može ga iznijeti ovdje…..sa ničime se ne slažem…..[thumbsup]

DOKUP!

” [lol] moram priznat da si me dobro nasmijao……ali ajde svako ima svoje mišljenje i može ga iznijeti ovdje…..sa ničime se ne slažem…..[thumbsup]
[/quote]

Vjerovatno bazirano na pisanju Gatare [thumbsup]

New Report

Close