Većina dionica je na cijenama prije godinu dana,a JDPL, je na cijenama iz 9 mj. 2007. Ništa čudno za ovakav pad po meni.
To je ono od čega se meni stvarno povraća na ZSE. Sad bi dionice kao JDPL, ADRS i sl. trebale past na 0.3 booka i P/E 4, a u isto vrijeme, po toj logici, nebuloze tipa LKRI ili DLKV bi se trebali vratit na 10 ili 5 bookova i na P/E 100 odnosno 50. Po tome se vidi da 80% sudionika na ZSE pojma nema o osnovnim stvarima. Majko mila što nisam povukao kapital odavde dok je bilo na vrijeme isuse kriste ubit ću se
To Black.
Ajde dobro je, nije nitko stradao,.
Malo smo osiromasili i to je to….
Hebiga i ja bih bio sretan da sam prodao prije a ne branio cijene na jedno 10-15% vise od ovih.
Nemojmo se previse uzbudjivati.
Sta sad, korekcija je globalna.
Ako je netko zaduzen do bola onda je bio svjestan rizika.
Meni je granica tolerancije puno niza.
Izgubio jesam ali kredita nemam i imam nesto sastrane sto nikad ne diram.
Po tome se vidi da 80% sudionika na ZSE pojma nema o osnovnim stvarima.
Možda i veći postotak sudionika. Ali, Black, da li je ta činjenica i bila razlog da ubaciš svoj kapital na ZSE?
To je ono od čega se meni stvarno povraća na ZSE. Sad bi dionice kao JDPL, ADRS i sl. trebale past na 0.3 booka i P/E 4, a u isto vrijeme, po toj logici, nebuloze tipa LKRI ili DLKV bi se trebali vratit na 10 ili 5 bookova i na P/E 100 odnosno 50. Po tome se vidi da 80% sudionika na ZSE pojma nema o osnovnim stvarima. Majko mila što nisam povukao kapital odavde dok je bilo na vrijeme isuse kriste ubit ću se
Ne razumijem kolega, pa burza je gore i dolje. Ja sam se bunio i kada je raslo, jel nije imalo temelja, ali ne možeš ti protiv sile, naveo sam danas: INA, Todorićeve miljenice itd. Sve su one rasle zato što je gazda tako odlučio a ne zbog onog što smo učili kao što su fundamenti npr. i sada kada im ne treba pustili da se topi na tržištu. No, kako se raja navukla na konstatni rast sada nikome nije jasno zašto pada i dokle će padati. Padat će dok drugačije netko drugi ne odluči. A fundamente, koga briga za to, kod nas je to samo slovo na papiru za sada.
jedan im se handy sudario sa panamaxom od Atpl, rezulatati su vidljivi [undecid][lol]
handy izvukao deblji kraj
Von Braun: ” Većina dionica je na cijenama prije godinu dana,a JDPL, je na cijenama iz 9 mj. 2007. Ništa čudno za ovakav pad po meni. ” To je ono od čega se meni stvarno povraća na ZSE. Sad bi dionice kao JDPL, ADRS i sl. trebale past na 0.3 booka i P/E 4, a u isto vrijeme, po toj logici, nebuloze tipa LKRI ili DLKV bi se trebali vratit na 10 ili 5 bookova i na P/E 100 odnosno 50. Po tome se vidi da 80% sudionika na ZSE pojma nema o osnovnim stvarima. Majko mila što nisam povukao kapital odavde dok je bilo na vrijeme isuse kriste ubit ću se
BL, sto mu se uopce obracas… zna to sto radi…prije par dana je drukao na JDPL kako ide gore… [lol]
Black Lord:
”
Von Braun: ” Većina dionica je na cijenama prije godinu dana,a JDPL, je na cijenama iz 9 mj. 2007. Ništa čudno za ovakav pad po meni. ” To je ono od čega se meni stvarno povraća na ZSE. Sad bi dionice kao JDPL, ADRS i sl. trebale past na 0.3 booka i P/E 4, a u isto vrijeme, po toj logici, nebuloze tipa LKRI ili DLKV bi se trebali vratit na 10 ili 5 bookova i na P/E 100 odnosno 50. Po tome se vidi da 80% sudionika na ZSE pojma nema o osnovnim stvarima. Majko mila što nisam povukao kapital odavde dok je bilo na vrijeme isuse kriste ubit ću se
”
BL, sto mu se uopce obracas… zna to sto radi…prije par dana je drukao na JDPL kako ide gore… [lol]
JDPL bi trebao vec sutra iznad 600kn, ovo danas na kraju je bila mala katasrofa, skoro me naterala u margin call…Al ko ce znat na takvom marketu bez neke prave logike..[angry]
Ako sutra ne riješim poziv koji me očekuje za margin call,bojim se da ćemo još malo ispod ove cijene ako se bid ne pojača.[bye]
Sorry dečki ,nisam više pametan šta da napravim?Da pokrivam margin ili ne.?
Savjeti iskusnijih bez obzira na broj postova?[embarass]
Ako sutra ne riješim poziv koji me očekuje za margin call,bojim se da ćemo još malo ispod ove cijene ako se bid ne pojača.[bye]
Sorry dečki ,nisam više pametan šta da napravim?Da pokrivam margin ili ne.?
Savjeti iskusnijih bez obzira na broj postova?[embarass]
Moj savjet je da dodaš dionice ak jih imaš još slobodnih i na listi banke, iskreno vjerujem da ce sutra biti odbijanac na JDPL kako i na ostalim današnjim gubitnicima. Al trebaš znati i to, da moj optimizam nema granica…
Ako si kupovao JDPL valjda i znaš stvarnu vrijednost te firme, a to definitvno nije današnja zakljucna cijena.Ja imam još dosta dionica za zalog, tak da me ne brine tolko taj trenutni pad, ali je bolno gledati kako ti roka dionica u koju najviše vjeruješ.. Sretno ti trgovanje sutra..[thumbsup]
Možeš mi javiti na prvt. o kojoj kolicini se radi, možda dodgovorimo transakciju…[proud]
Bare: ” Ako sutra ne riješim poziv koji me očekuje za margin call,bojim se da ćemo još malo ispod ove cijene ako se bid ne pojača.[bye] Sorry dečki ,nisam više pametan šta da napravim?Da pokrivam margin ili ne.? Savjeti iskusnijih bez obzira na broj postova?[embarass] ” Moj savjet je da dodaš dionice ak jih imaš još slobodnih i na listi banke, iskreno vjerujem da ce sutra biti odbijanac na JDPL kako i na ostalim današnjim gubitnicima. Al trebaš znati i to, da moj optimizam nema granica… Ako si kupovao JDPL valjda i znaš stvarnu vrijednost te firme, a to definitvno nije današnja zakljucna cijena.Ja imam još dosta dionica za zalog, tak da me ne brine tolko taj trenutni pad, ali je bolno gledati kako ti roka dionica u koju najviše vjeruješ.. Sretno ti trgovanje sutra..[thumbsup] Možeš mi javiti na prvt. o kojoj kolicini se radi, možda dodgovorimo transakciju…[proud]
Ma znam pravu vrijednost firme,vidim je na vrhu ove teme.Piše 573 kn.
Nećemo sad o fundamentima.[lol]