Ima li itko neko objašnjenje za trgovanje danas?? Izgleda da ćemo danas dolje i to puno.
ne da hoćemo nego već jesmo
ma ovo je finale -5.5%
kakva je sad panika? kog boga sad prodajete
ide mi ovo sve više na k….
mislim da se i ja budem na ove špekulantske valove uključio
svaki tjedan se barem po dva tri puta razlika od 20-30 kuna može hvatat
hvala
Ricky:
”
Imam osječaj da su investicijski fondovi suzdržani glede brodarskih dionica zadnjih nekoliko tjedana. S obzirom na meni dostupne informacije one bi trebale biti u prvom planu trenutno.
Može li tko pojasnit “njihovu” suzdržanost?
”
Trenutno fondovi nisu baš aktivni na tržištu, cekaju se FI, prati se US ,Europa, ali mislim da se to treba skoro mijenjati, samo strpljenja nam treba..[proud]
pa cekamo mi vec 2 mjeseca nešto, izbori ,pa nova vlada, pa kosovo ,pa recesija, pa izvještaji……
hvala prodavatelju na 626
evo ako cita danas ga castim na okupljanju ledasa
da ne kazete da nisam darezljiv
pa cekamo mi vec 2 mjeseca nešto, izbori ,pa nova vlada, pa kosovo ,pa recesija, pa izvještaji……
upravo tako, čekamo mi već i duže od dva mjeseca pa ništa. mogao sam ulaz spustit bez i jedne dodatne kune za bar 150 kn. oprostite drugovi al ja nisam više na stand baju s ovom dijonicom.
_zuti_:
”
Pa i ne ovisimo o BDI-u, barem ne o njegovom trenutačnom iznosu. Zašto svi traže sukrivca u BDIu kada je rijeć o siječanjskoj korekciji… Dobri fundamenti su i više nego dovoljni da ovu dionicu pokrenu u smjeru u kojem bi mi svi to željeli…”
kolega, dionicu ne pokreću fundamenti, nego lova koja se ukipava u nju.
nhf.
karikirano,
odluči li ekipa koljektivno napustiti ovaj jadranski plov, ode mu dionica na, recimo 200 kn.
a pe 5-6.
i svi vičemo “krasni fundamenti”.
Slažem se, kolega, ali tko čeka taj i dočeka. Lova će doći. Kat tad…
hvala
istina,mogla se tu vec fina lova okrenut ,ali kad krene prema gore gubis vjerojatno cijelu zaradu 🙂
jedino broker uvijek zarađuje 🙂
TheVeka:
”
hvala
”
istina,mogla se tu vec fina lova okrenut ,ali kad krene prema gore gubis vjerojatno cijelu zaradu 🙂
jedino broker uvijek zarađuje 🙂
ma jasno je meni to sve al dok krene gore….
na ovakvim oscilacijama podmirim ja i brokera
” ma jasno je meni to sve al dok krene gore…. na ovakvim oscilacijama podmirim ja i brokera
bez ljutnje, reci nam kakav je ovo osjecaj prodati na 630 i znati da mozes kupiti po 640?
NHF, sretno… no na trejdanju se mogu i lomit zubi
TheVeka:
”
” ma jasno je meni to sve al dok krene gore…. na ovakvim oscilacijama podmirim ja i brokera
”
bez ljutnje, reci nam kakav je ovo osjecaj prodati na 630 i znati da mozes kupiti po 640?
NHF, sretno… no na trejdanju se mogu i lomit zubi
za day trading se preporuca korisetenje 10% ukupnih sredstava