JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

3.3.08.
4. PBZ D.D. 30.230

6.3.08.
4. PBZ D.D. 30.000

Nadajmo se da je PBZ stao na zacrtanoj količini.[pray]

Baš obrnut, ja bih volio da sve rasprodaju. Onda smo i s njima mirni.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma nek rasproda ali neka nekoči rast sa konstantnim iskrcavanjem skrivenim nalozima.[undecid]

danas u svakom slučaju odlično , neka ostane ovih + 2 % , kad bi tako bilo svaki dan.”

Kolega, jučerašnja zadnja cijena je bila 659,00kn, a današnja 660,49kn. To Vam je rast od nekih 0,23%.

Istina, ako se računa zadnja cijena, ali se računa prosječna cijena, a ona je bila tih 2%

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Bosun: ” a ko će izdati avansne garancije Jadroplovu? ” Isti onaj koji ih daje za ULPL koja je privatna firma. Plus toga on je i Splicanin (ili Splicanac=Dugobabe). [rolleyes]

Prijatelju, nije problem do njega……nego do sporazma potpisanih s EU koji ograničavaju subvenicije (i jamstva) brodogradilištima koja nisu napravila program restrukturiranja. A koliko se ja sjećam program Brodosplita je vraćen na doradu.

Imam osječaj da su investicijski fondovi suzdržani glede brodarskih dionica zadnjih nekoliko tjedana. S obzirom na meni dostupne informacije one bi trebale biti u prvom planu trenutno.
Može li tko pojasnit “njihovu” suzdržanost?

"Istina je neotkrivena laž"

Gle Ricky ja bi malo preformulirao tvoju izjavu pa bi rekao:”Imam osjećaj da su investicijski fondovi suzdržani glede SVIH dionica nekoliko tjedana.
Nama su u fokusu brodari jer se situacija u svijetu s brodarima popravila, BDI je na preko 8 000 poena, ali zbog općenite slabe zainteresiranosti pozitivne efekte na brodarima ne mozes ocekivati.

"..Tko ništa nije proživio, ne smije me savjetovati.." (Sofoklo)

Imam osječaj da su investicijski fondovi suzdržani glede brodarskih dionica zadnjih nekoliko tjedana. S obzirom na meni dostupne informacije one bi trebale biti u prvom planu trenutno.
Može li tko pojasnit “njihovu” suzdržanost?

Trenutno fondovi nisu baš aktivni na tržištu, cekaju se FI, prati se US ,Europa, ali mislim da se to treba skoro mijenjati, samo strpljenja nam treba..[proud]

kako nisu, prodaju koliko mogu, dok ide ide, pa sve je puno skrivenih naloga
naravno to ne mora značit i za JDPL pošto smo mi na premizernim prometima

&

dont worry ne izlaze tu fondovi jer znaju da se JDPL nesto kuha u vezi FI-ja, to su drugi igraci,fondovi tu nemaju nikakvu ulogu[thumbsup]

"..Tko ništa nije proživio, ne smije me savjetovati.." (Sofoklo)

Ima li itko neko objašnjenje za trgovanje danas?? Izgleda da ćemo danas dolje i to puno.

Ispada da smo zadnja 3-4 dana išli gore pa današnj dan moramo dolje….
Neko nekog u cjeloj priči j…
Oprostite ali postajem ljut.

"Istina je neotkrivena laž"

New Report

Close