_zuti_: ” Techman: ” TunaSalad: ” koja stranica? ak to znate onda stvarno … dajte cijelo izvješće pa da vidimo na čemu smo. što da čekamo bezveze. ” Tuna spavaj mirno. Mi bdijemo za vas. [yawn] ” [pray][pray][pray][pray] ” Da, baš tako, mi bdijemo za vas, IMHO necemo više dugo cekati da dođe naše strpljenje na naplatu..[thumbsup]
Ima jos jedna novost. Nudi nam se FF deal za handy 42000 USD [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
pa kad se očekuje potpis ugovora sa jadroplovom?ovdje ima forumaša koji su dobro upućeni u tijek pregovora pa bi mogli dati i neke okvirne datume npr,davanja jamstava,potpisivanja ugovora itd.
Koliko znam pregovori su pri kraju, a brodogradilištu je u nezavidnoj situaciji jer brzo na jednom navozu ostaju bez posla, ne poznam situaciju oko financiranja u brodogradnji, ali jdpl bi de facto mogao financirati gradnju oba broda. Isporuka je kraj 2009. i početak 2010., sada jdpl ima na računu cca 50mil usd, a na kraju 2008. uz oćekivanu dobit od 40mil usd, bez problema može financirati sve troškove, znam da to nije uobičejeno, ali da sam ja vlasnik to bih napravio i bez banaka, jer vrlo je vjerojatno da će cijene novogradnji ići gore i da bi taj posao na kraju trebao biti isplativ za jdpl.
a ko će izdati avansne garancije Jadroplovu?
Isti onaj koji ih daje za ULPL koja je privatna firma. Plus toga on je i Splicanin (ili Splicanac=Dugobabe). [rolleyes]
ko zna šta će biti sa škverom?
Ako ima pameti jedna velika lipa marina sa mozda dijelom koji bi gradio superjahte.
mornar385: ” ko zna šta će biti sa škverom? ” Ako ima pameti jedna velika lipa marina sa mozda dijelom koji bi gradio superjahte.
Onda sve pribacite u Trogirski on je puno perspektivniji
[lol]
ako bude marina i dio za superjahte onda bi techman mogao ostati bez posla, ili se varam
Grdo se varas. Tek tada bi mi posao procvjetao (dio vezan za Hrvatsku). I jos bi tu marinu prosirio na ratnu luku Lora. Novih radnih mjesta ko u prici a umjesto heavily supported gubitasa koji cjede proracun imali bi firme koje stvaraju novac i pune proracun.[cool]