PBZ skrb na 4. mestu nastavlja sa istovarom … -580
a hebiga da netko moze kupiti, drugi mora prodati – koji je to dan bio ponedjeljak? Jel je bilo onda nekih blokova?
?
Kakvih velikih blokova … vidiš da prodaje pomalo … a ima preko 40 milja komada … još jedno istresanje nas čeka ako ovako nastave …
a na pitanje koji je to dan bio: odgovor je – vidi grafički pregled od nekih dan a vezano za ex-dividend day
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
a na pitanje koji je to dan bio: odgovor je – vidi grafički pregled od nekih dan a vezano za ex-dividend day
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
dobro da se razumijemo[lol]
Ljuti lave, hoće li ovo biti bolje od LRH. Ja sam i ovdje riknuo ko lav
Neznam kako će ovo ispasti na kraju ali ovi barem nešto rade a u LRH žive od stare slave.Financijski pokazatelji su u JDPL u usporedbi sa LRH –SUPER+[smiley] Mislim da brodari još nekoliko godina ne trebaju brinuti što će raditi.[rolleyes][wink]
fazan: ” a na pitanje koji je to dan bio: odgovor je – vidi grafički pregled od nekih dan a vezano za ex-dividend day [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” dobro da se razumijemo[lol]
ja nis ne kuzim…
[embarass]
imali smo neki dan raspravi za kad je zadnji dan kad se mora posjedoavti dionicu da bi ima pravo na dividendu
a ovo je izvor!
http://www.investopedia.com/articles/02/110802.asp
Daj ti sakai reci o ovom sto pise na poslovnom da su se Eu i Kina dogovorile oko brodarskog prijevoza
ha ha vipy oćemo se kladiti da ne će znati koji je zadnji dan kada mora kupiti dionicu ?
sakai, meni je trebalo pet mailova da skužim
to je prosto k’o pasulj, skoro k’o DCM od Karoja
Pozdrav! [lol]
ha ha vipy oćemo se kladiti da ne će znati koji je zadnji dan kada mora kupiti dionicu ? sakai, meni je trebalo pet mailova da skužim
javit cete vi meni na PM ili emajl…
nisam siguran da je to nesto znacajno… glavni centri trgovine za bulk su Istok (Kina, Indija, Japan, Koreja), Jug (Australija) i JZ (Brazil)…ima dosta i trgovine preko Atlantika (Eu-Ameri). Zapravo ne znam kako da uopce tumacim tu vijest…
Trgovat se hoce, Indija ce se ukljuciti, a kako citam istok je in[thumbsup]