JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta je ovo, nekakvo dodavanje…
Ili možda asistencija pred zgoditak[thumbsup]

Kad neće na burzi hoće ovdje: www.bux.to/?r=kurtisaa

EVO TRANSKACIJA

E kad se sjetim onih zadnjih prekrcaja na 780 kuna, i tad sam mislio udaraju se dobri temelji kad ono niš, a vidi sad gdje smo. Može biti da HPB podebljava da si smanji ulaz, samo tko prodaje?!?[huh]

E kad se sjetim onih zadnjih prekrcaja na 780 kuna, i tad sam mislio udaraju se dobri temelji kad ono niš, a vidi sad gdje smo. Može biti da HPB podebljava da si smanji ulaz, samo tko prodaje?!?[huh]

Mislim, da je sad ipak drukcija situacija, ovi temelji su od celika…[thumbsup]

primus: ” E kad se sjetim onih zadnjih prekrcaja na 780 kuna, i tad sam mislio udaraju se dobri temelji kad ono niš, a vidi sad gdje smo. Može biti da HPB podebljava da si smanji ulaz, samo tko prodaje?!?[huh] ” Mislim, da je sad ipak drukcija situacija, ovi temelji su od celika…[thumbsup]

Slažem se

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

primus: ” E kad se sjetim onih zadnjih prekrcaja na 780 kuna, i tad sam mislio udaraju se dobri temelji kad ono niš, a vidi sad gdje smo. Može biti da HPB podebljava da si smanji ulaz, samo tko prodaje?!?[huh] ” Mislim, da je sad ipak drukcija situacija, ovi temelji su od celika…[thumbsup]

Bilo bi bolje da su od betona. Armiranog. Al dobri su i ovi.[thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

zašto je ovoliko veliki promet na ovoj dionici?ugovor za gradnju novih brodova nije potpisan tako da ne kužim.
rezultat je očito nerješen jer da je prevagnulo na jednu stranu otišli bi dole ili gore ovsino ko je jači.

k/p

zašto je ovoliko veliki promet na ovoj dionici?ugovor za gradnju novih brodova nije potpisan tako da ne kužim. rezultat je očito nerješen jer da je prevagnulo na jednu stranu otišli bi dole ili gore ovsino ko je jači.

shvatit ćeš kada bude potpisan ugovor …

I love the Smell of Profits in the Morning

mornar385:
” zašto je ovoliko veliki promet na ovoj dionici?ugovor za gradnju novih brodova nije potpisan tako da ne kužim….”

Možda su se fondovi zabunili i mislili da je dokapitalizacija ovdje , a ne na ULPL ?

Možda su se fondovi zabunili i mislili da je dokapitalizacija ovdje , a ne na ULPL ?

[lol]
glavno je da su zadnja dva slova PL….drugo ih ne zanima….ili su pijani pa ne vide dobro [lol]

DOKUP!

Ova dionica zaslužuje najmanje razine od pred 3mjeseca,nadajmo se da je ovo barem početak povratka, kad će više to izvješće?!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close