Zar nije već prošlo 10-tak dana od kada je rečeno da će se ugovoriti novogradnje? Šta se čeka? [undecid]
Zar nije već prošlo 10-tak dana od kada je rečeno da će se ugovoriti novogradnje? Šta se čeka? [undecid]
a tko je to rekao? neki kolega ovdje sa foruma ako se ne varam…..nekakav link je bio na informaciju ali nije bilo napisano da je riječ o brodovima za jdpl……
tako da to su samo nagađanja….
Limarska drukanja …[lol]
Evo još malo drukanja:[proud]
sve je to lijepo (i ocekivano) no pitam se hoce li to nama pomoci… skriveni nalozi na JDPL i ATPL bili su aktivni i u petak. Zelio bih da je to proslo svrseno vrijeme no bojim se da ce se ljestvica samo malo podici i nastaviti sa iskrcavanjem. Stoga JDPL-ovci, oprez.
sakai, mislim da si malo falio …
evo ja ću ti navesti, da je u vrijeme najvećeg iskrcaja na JDPL-u cijena porasla na 800 i kusur kuna …
dao Bog još jednog pravog iskrcaja, pa da se opet vinemo na te razine … a onda: KAPITALIZIRANJE DOBITI I KEŠ POZICIJA do neke nove razine od 550,00 kn …
ali zato ipak treba ponešto znati o škrabotinama, zar ne ?[lol]
ok, crtarosu, daj ti meni reci zakaj onda sada ne rastemo kad imamo sve preduvjete na svojoj strani?
a) svakim danom sve bolja i bolja situacija na svjetskom bulk trzistu
b) potcijenjenost JDPL-a
c) “velika iskrcavanja” (hihihi)
a) i b) zato što tržište ne reagira na dobre vijesti, uloži malo u znanje, pa vidi što to znači
b) nije u tijeku nikakav veliki iskrcaj, već možebitni ukrcaj.
[cool][proud]
Ja bih ulozio u Monicu Belucchi… a sto se tice nereagiranja na dobre vijesti ne reagira jer su iskrcavatelji jaci od ukrcavatelja.
Sa stovanjem
sakai
Ja bih ulozio u Monicu Belucchi… a sto se tice nereagiranja na dobre vijesti ne reagira jer su iskrcavatelji jaci od ukrcavatelja.
Sa stovanjem
sakai
Iskrcavanju se bliži kraj…
[thumbsup]