JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na brodarima ?
GERONIMO ….. ajmo demanti [lol]

……. … hm, jel se to i na JDPL formira H&S ??? [lol] [lol] [lol]

Ono što se formira na JDPL je – da citiram istaknutog forumaša – Smell of Profits in the Morning.

Ono što se formira na JDPL je – da citiram istaknutog forumaša – Smell of Profits in the Morning.

kolega…..di je taj profit….čekamo već dosta vremena….možda triger bude GFI…pitanje je [undecid]

DOKUP!

kolega…..di je taj profit….čekamo već dosta vremena….možda triger bude GFI…pitanje je [undecid]

Evo ti profita. i trigera:
Postignut sporazum o povećanju cijene željezne rude za 65%!!
link:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c6ac3853-95bb-4718-83cc-46e5ed5c78fe

Ako ovo nije triger i nedvosmislen signal za kupnju onda sam ja magarac.

na mojim dionicama se formiraju gljivice … [bye]

Mene ovde već i bakule napadaju,,,,,još samo fali da mi se filipinci počmu pričinjat[yawn]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

fazan: ” ……. … hm, jel se to i na JDPL formira H&S ??? [lol] [lol] [lol] ” Ono što se formira na JDPL je – da citiram istaknutog forumaša – Smell of Profits in the Morning.

Ne bigh htio biti zloguk ali mislim da ce mo jos malo pricekati. Dok su fondovi u crvenom i dok je bezanija iz njih a cash za isplatu se generira prodajom likvidnih dionica ne vidim snazan up. Bit ce jos povoljnog dokupa jer sve ispod 700 podrazumjevam pod djabalesku. Mislim da bi ozbiljan pomak trebao nastati objavom zakljucenja dvije novogradnje u Splitu (jednu bez problema mogu kupiti za cash). Ja sam zadovoljan da u ovoj komunistickoj tvorevini ( na sto mi lici ZSE zadnje vrijeme) brodari biljeze pozitivnu nulu ili blagi rast.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Quote:
freelancer kaže: Pogledaj post
Važeći podaci za uredovni dan 08.02.2008 .

JADROPLOV D. D./REDOVNA JDPL-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 42.200 2,58 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 19.685 1,20 Skrb. račun
6. HPB D.D. 15.152 0,93 Skrb. račun
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
8. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.512 0,76 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 12.012 0,73 Skrb. račun
10. JADROPLOV D. D. 10.011 0,61 Osnovni račun
Ukupno: 80,35

Važeći podaci za uredovni dan 15.02.2008 .

JADROPLOV D. D./REDOVNA JDPL-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 42.200 2,58 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 19.787 1,21 Skrb. račun
6. HPB D.D. 14.700 0,90 Skrb. račun
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 12.853 0,79 Skrb. račun
9. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.757 0,78 Skrb. račun
10. JADROPLOV D. D. 10.011 0,61 Osnovni račun
Ukupno: 80,40

&

mada meni taj BDi više liči na šaku sa ispruženim srednjim prstom [smiley]
nadam se da su prognoze da će se još koji prstić otvoriti točne .. ak nam već sadašnje razine nisu dovoljne.

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Umro sam kad sam ovo pročitao, ovo je post godine!!!

Swiftly and with style

ŠPANCIR: ” fazan: ” ……. … hm, jel se to i na JDPL formira H&S ??? [lol] [lol] [lol] ” Ono što se formira na JDPL je – da citiram istaknutog forumaša – Smell of Profits in the Morning. ” Ne bigh htio biti zloguk ali mislim da ce mo jos malo pricekati. Dok su fondovi u crvenom i dok je bezanija iz njih a cash za isplatu se generira prodajom likvidnih dionica ne vidim snazan up. Bit ce jos povoljnog dokupa jer sve ispod 700 podrazumjevam pod djabalesku. Mislim da bi ozbiljan pomak trebao nastati objavom zakljucenja dvije novogradnje u Splitu (jednu bez problema mogu kupiti za cash). Ja sam zadovoljan da u ovoj komunistickoj tvorevini ( na sto mi lici ZSE zadnje vrijeme) brodari biljeze pozitivnu nulu ili blagi rast.

Ima li tu kakvih novosti? Datum, okvirno?

wow hpb global kupio 100 dionica prošli tjedan…..pomolimo se, ipak to nešto znači [lol]

DOKUP!

Ne bigh htio biti zloguk ali mislim da ce mo jos malo pricekati. Dok su fondovi u crvenom i dok je bezanija iz njih a cash za isplatu se generira prodajom likvidnih dionica ne vidim snazan up. Bit ce jos povoljnog dokupa jer sve ispod 700 podrazumjevam pod djabalesku. Mislim da bi ozbiljan pomak trebao nastati objavom zakljucenja dvije novogradnje u Splitu (jednu bez problema mogu kupiti za cash). Ja sam zadovoljan da u ovoj komunistickoj tvorevini ( na sto mi lici ZSE zadnje vrijeme) brodari biljeze pozitivnu nulu ili blagi rast.

Zloguki, a i ostali poznavatelji lima … ne bi li bilo moguće da JDPL kupi neki polovni brod, pa odmah u TC po 44k$. Koliko treba za jednu novogradnju, koju još nisu ni dogovorili?

I love the Smell of Profits in the Morning

Kulen, ako se dobro sjecam spominjalo se 100 mil usd za novogradnje..nisam pratio u zadnje vrijeme cijene novih brodica, ali mislim da za to mogu naruciti 2 x 58 000 dwt broda. I mozda im ostane jos koja kuna na racunu.

Sto se tice rabljenih brodova, Handymax (52.000 dwt) star 3 godine kosta 70 mil USD, handy 42-45 K dwt star 15 godina kosta 47 mil USD, Handy (45) star 5 godina kosta 66 mil. usd… pa ti radi racunicu…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close