Japanese Mills Agree 65% Iron Ore Gain, Person Says (Update1)
By Yoshifumi Takemoto and Jesse Riseborough
Feb. 18 (Bloomberg) — Japanese steelmakers agreed to a 65 percent increase in annual iron ore prices, a Japanese steel company official said, setting a global benchmark for prices of the steelmaking raw material.
The increase will apply for the 12 months from April 1, said the official, who declined to be named because the talks are confidential. Reuters reported earlier that Tokyo-based Nippon Steel Corp., Japan’s biggest steelmaker, agreed to the increase, citing industry executives and a Chinese steel industry Web site.
Iron ore prices will rise for six years to a record as China boosts output of steel, helping Cia. Vale do Rio Doce, Rio Tinto Group and BHP Billiton Ltd. post record profits. Prices may rise as much as 70 percent because of a global supply deficit, Credit Suisse Group said last month.
http://www.bloomberg.com/…d=a5Ni9DeUZNnw&refer=home
Prenosim s ATPL, samo za ovog majstora koji je stavio na prodaju 250 kom po 612 [angry]
Prenosim s ATPL, samo za ovog majstora koji je stavio na prodaju 250 kom po 612
nije 250 već je 580 komada
nije 250 već je 580 komada
Otišlo više od pola u prvom ticku
i ostatak do 10:07 [thumbsup]
zahvaljujući brokerima nisam stigao uzeti svoj dio
to majstori cijeli je riješen svih 580 kom
ja sam 40% u brodarima i danas planirao prodati još pola od svake druge dionice koju imam pa i s time ovamo. e sad na svim drugima bih si trenutno srušio cijenu za onu polovicu s kojom ostajem pa hajde držite mi još malo JDPL ispod 620 dok ne uhvatim dobru priliku za iskrcaj na drugima. hvala [wink]
BDI + 26
BDI počinje formirati desno rame na formaciji H&S. Bit će veselja …
BDI + 26 BSI + 159 BHSI +37
Supramaxi i handyji stižu tempo capesizeova i panamaxa.
BDI počinje formirati desno rame na formaciji H&S. Bit će veselja …
čitam malo sporadično forum zadnjih dana, ali mi upalo u oči da te nešto ovi head&shoulders opsjedaju zadnjih dana. a da promijeniš šampon? [smiley]
ima Fa … valjda neće formirat fafala …