Ovo me podsijeca na vrijeme prodaje Grckog paketa , kad je cijena u jednom danu skliznula sa 300kn na 200. ( a prije je ATH bio na 550 kn). Prezivjeli smo to, kad je zbog krize na trzistu brodara bilo opravdanja za pad. Mislim da je sada stanje puno bolje, trziste tereta je stabilno s najavama rasta, JDPL pliva u kesu, stabilno je zaposlen, brodovi su mislim u godisnjem TC ugovoreni daleko iznad break even-a. Prica se o dvije novogradnje iz brodosplita koje ce doci po diskonto od 10% (poticaji od drzave….).
Dakle kolege, napravite sebi uslugu i ugasite racunalo…..[smiley]
Zaboravio si i smanjenje cijene nafte, što dugoročno gledano, s potpisanim godišnjim ugovorima može rezultirati samo još ekstra profitom…
Na ljeto ćemo se svemu ovome smijati…
Jedino za ćime žalim je CASH-R-A
[thumbsup]
moje iskrene čestitke onome koji je danas ubo po 550,50
care čestitam
ja bez keša totalno. škola za ubuduće[yawn]
drys u plusu 2,8% u premarketu, nema bojazni za brodare, kada se ovo prebrodi-polijećemo!
S kojim novcima?
Ne znam tko je car – i moje čestitke – ali bio sam blizu.
Žrtvovao skakača za napad.
svaka čast špancir
meni je žao a i malo neugodno što sam danas kupio 1 (jednu) dionicu kao neki luzer ali imao sam tih 700 kuna koje su mi već dugo stajale na računu i držao ih onako za sreću da ne bude baš prazan račun ali kad sam vidio taj premarket i renesansu brodara i trenutnu cijenu onda sam pomislio hebeš talisman kud ćeš veće sreće nego ovako jeftini jadroplov.
ovakav scenarij bi mogao razumijeti samo u slučaju očekivanja rata….nikad, ama baš nikad u ovakvim normalnim uvjetima….
Ma i da je rat kod nas, brodovi plove po svijetu i normalno zarađuju. Ovo će prije biti da je flota potopljena