Ako sad Jadroplov skoči jer se Derby vratio ja ću rasprodati cijeli portfelj u Hrvatskoj…..
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
a zasto ne iskoristiti tu cinjenicu i pratiti ga u stopu
[proud][proud][proud][proud][proud][proud][proud]
Jutrošnja vijest koju sam ekskluzivno dobio, uz današnju korekciju i cash koji je bio na raspolaganju, naravno u kombinaciji sa sentimentalnosti koju gajim prema ovoj dionici, mogla je značiti samo jedno, a to je da opet jašemo zajedno. E pa ćuuuuš… Nadam se da primate.
Uopće nisam impresioniran kolega. Rekao bih doista patetično, da ne koristim neki drugi termin.
A i kinezima je danas nova godina za tri sata u Beijingu barem. Onda imaju tri dana slobodno, taman do kraja tjedna. Znaći slijedeći tjedan bi trebali ići [thumbsup]
A ja koji imam preko 20 postova, ga ne bi primio natrag
joke
Pozdrav i od mene ali sljedecih par dana spremite novce za dokup i bez straha jer je po meni ovo sto se tice brodara kratkorocno.
Ako sad Jadroplov skoči jer se Derby vratio ja ću rasprodati cijeli portfelj u Hrvatskoj…..
Ne znam jesi li uocio kako je JDPl pao na 600 kuna nakon objave da prodaje….ja sam umro od smijeha.
Uopće nisam impresioniran kolega. Rekao bih doista patetično, da ne koristim neki drugi termin.
Maratonac a i svi ostali, dajte se ostavite Derbya. Covjek vam je davao informacije o brodarskom businessu a svatko je donosio odluke sam. Mislim ono, ako se tko treba ljutiti….
maratonac: ” Uopće nisam impresioniran kolega. Rekao bih doista patetično, da ne koristim neki drugi termin. ” Maratonac a i svi ostali, dajte se ostavite Derbya. Covjek vam je davao informacije o brodarskom businessu a svatko je donosio odluke sam. Mislim ono, ako se tko treba ljutiti….
A kaj si ti njegov odvjetnik? Pa kaj si vi ljudi dozvoljavate?! Doista smiješno ovo sve postaje.
nisam niciji odvjetnik, al zagadjujete temu….
Reci ti meni Maratonce, imas li ti neku analizu, procjenu, vijest da malo budemo konstruktivni?
Sa stovanjem
sakai
Derby je mogao podatke o svojoj prodaji zadržati za sebe ali nije. Mogao je prešutjeti da je ponovno ušao- ali nije. Ne želim komentirati da li je ispravno u onom kriznom trenutku nadoliti ulje na vatru ali eto.
Jucer je netko u komadu uzeo 1100 komada na 660 kn. Nije to značajna količina ali čovjeka veseli. [tongue]
Derby, hoćeš li moći u javnost sa tim podatkom ili smo osuđeni na čekanje?