E sad si se javio, naivni kažeš, pa ljudi su naj bolje mislili, nitko valjda nije ovo očekivao, mislim na baš toliki pad. A i da nije optimista cijene dionica nikada nebi porasle.
samo bih rekao da oni koji su kupovali po 670 nisu naivni..ne moguce je pogoditi dno i vrh.tko kaze da tako radi,taj ili laze,ili vidi buducnost..cash-r-a,je izvucen s naseg trzista ..bas jucer citam o toj recesiji americkog gospodarstva,o deficitu proracuna,itd,itd..kazu da ce 2008 biti slicna 2004-toj,sto se tice stanja u njihovom gospodarstvu..jucer sam letimicno preletio crobex,2004,nije bilo ni slicnih sranja..a i pogled na OIF,me veseli,rade losije od mene,sto nije jednostavno..samo treba imati strpljenja..Psihologija ,ce biti bitan cimbenik,ako nista drugo..Stvari se moraju okreniti,uvijek je nakonn pada isao rast..
Ja sam kupovao i po 800. A tko mene žali [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]
I za kraj
[pray]
Iz teksta, vezno uz pruzimanje Rio Tinta.
“We estimate that the gap between supply and demand in seaborne iron ore trade will widen to about 40 million tonnes this year,” Goldman said in a report, adding China’s iron ore import requirement would rise despite slowing steel growth.
Pa sa vi vidite koliko će se trgati za brodove!
a naivni koji su kupovali po 670 ovih dana…žao mi ih je, stvarno [bye]
Previse lajes i pametujes.Sada kad si uzeo kredit mislis da si popijo pamet ciloga svita.Muci i ne prtljaj bez veze.
a naivni koji su kupovali po 670 ovih dana…žao mi ih je, stvarno [bye]
Uzimao sam ja po 650 pre neki dan, baš sam naivan. Jaka muda srušiti cijenu sa sicom, kupivao sam i po 830, pa kaj. Uvjeren sam da je kupnja oviha dana cisti zicer, al da ima dosta drhtavih to je istina, ipak nije to JMNC, gdej ovi sa 50-100 kom JDPL mogu samo sanjati o kupnji, a na JDPL prave s…nje, kad se uspanice kad neko od tih ‘investitora’ lupi po kupnji, jer je BDI pao za 0,XX %. Pitacu te kolega za cca. dva mjesca, ko je bio naivan, jer je kupovao po 670…[proud] i danas po 62X..[thumbsup]
Jutrošnja vijest koju sam ekskluzivno dobio, uz današnju korekciju i cash koji je bio na raspolaganju, naravno u kombinaciji sa sentimentalnosti koju gajim prema ovoj dionici, mogla je značiti samo jedno, a to je da opet jašemo zajedno. E pa ćuuuuš…
Nadam se da primate.
e hebiga Derby, svi smo mi ljudi,
sto cemo s tobom nego da te primimo[lol]
Jutrošnja vijest koju sam ekskluzivno dobio, uz današnju korekciju i cash koji je bio na raspolaganju, naravno u kombinaciji sa sentimentalnosti koju gajim prema ovoj dionici, mogla je značiti samo jedno, a to je da opet jašemo zajedno. E pa ćuuuuš…
Nadam se da primate.
Welcome back, uvaženi kolega, nego u cemu se radi, može i na pvt…[proud]