JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda glupo pitanje, ali what the fuck is “IMHO”.

Molim prosvijetlite me!

In My Honest Opinion..[thumbsup]

brodovi su mislim nešto više od 52000dwt

Drys ide dalje u plus.http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/40.gif
http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/40.gif

DRYSHIPS INC. (NasdaqGS:DRYS) Edit
Pre-Market: 75.31 Up 0.88 (1.18%) as of 7:01AM ET on 02/01/08

gvido: ” Možda glupo pitanje, ali what the fuck is “IMHO”. Molim prosvijetlite me! ” In My Honest Opinion..[thumbsup]

in my humble opinion

Što se tiče novogradnji informacija je 100% točna i provjerena, uvijek ono što pišem, pišem u dobroj vjeri i može se desiti da je nekad nešto i netočno (što se uostalom svagdje dešava),ali izvori nisu ‘rekla-kazala’ nego ljudi iz i oko pomorstva i brodogradnje

Kolega, moje pitanje nije bilo vezano za novogradnje već za vozarine za Ist i Don Frane Bulića.
da li je i to provjerena info? pretpostavljam da je, ali da budem na čistu s tim.
unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

ps malo su mi pretjerane tvoje procjene za dobit u 2007, ali mi nešto zuje kao buba u uhu…
Uostalom meni je nekako zanimljivije kakav će biti Q1 2008 nego FI za 2007.
Planiram biti u JDPL minimalno do jeseni.

…Uostalom meni je nekako zanimljivije kakav će biti Q1 2008 nego FI za 2007. Planiram biti u JDPL minimalno do jeseni.

FI 1.Q ’08 ništa posebno.
Trogir , Ist i Bulićev dok vuku nadolje.
Prava priča počinje od 2.Q ’08.

@Špancir
To sa 2Q sam si i dao za target. Kada vidim taj rezultat tada ću odlučivati šta dalje…

Kada će se maknuti sa doka? Zna li se ili se samo pretpostavlja?

sorry ako je već spomenuto, ali ne da mi se listati xx stranica.

I još da se vratim na Derbya (malo off topic) i njegov legendarni post. Mislim da je njega ovo dokovanje najviše smetalo i da je izašao zbog nesnalažljivosti (da se tako izrazim) uprave. Mene to također smeta, ali šta je tu je. Brodari su izuzetno prihvatljivi ove godine. IMHO.

BDI up 82

Derbyshire-u ne pakovati.
Čovjek je više zaboravio o brodarstvu nego što će većina nas ikad naučiti.
Za razliku od muljatora , drukera i navlakača napisao je što je odlučio i to obrazložio.
A svatko od nas ima svoju sklonost riziku i svoju subjektivnu situaciju.

Ako te interesiraju detalji brodara samo ovaj forum nije dosta.Mogao bi recimo početi od njihovih web stranica…….

Ne pakiram ja njemu ništa. Naprotiv, u globalu se i slažem sa njim, samo što je moja odluka drugačija. Subjektivni razlozi.

Hvala na savjetu…

BDI up 82

Može link, meni još nije refreshalo..[proud]

Drys +10.5 % u premarketu!!! Valjda reagiraju na vijest da kinezi kupuju dio u Tintu…

New Report

Close