JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Budući da su mnogi JDPL forumaši vlasnici i ATPL, može jedno pitanje, dječje: Da li očekujete veći rast JDPL ili ATPL ili drugih brodara. [smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Budući da su mnogi JDPL forumaši vlasnici i ATPL, može jedno pitanje, dječje: Da li očekujete veći rast JDPL ili ATPL ili drugih brodara. [smiley]

Osobno ocekujem veci rast JDPL (u postotcima).

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

TNPL [lol] [lol] [lol] [lol]
jdpl viši rast nego atpl….ali to je samo moje mišljenje

DOKUP!

Da pridonesem maloj anketi. ATPL – viši rast.

.

Pazi pitas na temi JDPL ljude koji vjerojatno imaju JDPL da li ce vise rasti JDPL ili ATPL??
Koji klinac?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

mariner:
” Mislim da je ova cijena jaako dobra za kupnju jdpl, pored svega kazanog na ovom forumu, jdpl je pred zakjučenjem gradnje dva bulk carriera ukupne vrijedosti cca 100mil usd (što mogu u velikoj mjeri financirati iz vlastitog kapitala), a f.i. za 2007. trebao bi dati rekordnu dobit cca 150 mil kuna, oćekivanja za ovu što se tiče dobiti su 30% veća dobit. Dakle dobit iz 2007.i 2008. će biti 70% posto vrijednosti novogradnji koje bi trebale biti gotove krajem 2009. i početkom 2010.

Može li netko od forumaša potvrditi ovu informaciju?

molio bi nekoga ko je u mogućnosti da izbaci tehničku analizu JDPL-R-A

HVALA[thumbsup][pray]

Moje misljenje je da ce Jadroplov imati jace izvjesce pa s tim i veci rast

Prije nekoliko dana svi su se pitali koliko će još padati, čak su i bile ankete potaknute jednim postom tko ostaje u jadroplovu a tko izlazi.
Bitno je da raste i da je došao kraj negativnom trendu u brodara, a koja dionica će imati veći rast i hoće li velikoga rasta uopće biti vidjet ćemo kasnije.

Pazi pitas na temi JDPL ljude koji vjerojatno imaju JDPL da li ce vise rasti JDPL ili ATPL??
Koji klinac?

da ali masa ljudi koji imaju jdpl imaju i atpl
moj glas za jdpl[thumbsup]

ja bih pitao kolegu Derbyshirea,
ako nas jos prati, kako komentira zadnja dogadjanja i koja su njegova predvidjanja, misli li se vracati i tako to..

ja ocekujem najbolje kad se dogovori sa Žutima, ali ipak mislim da se protiv trenda ne moze,a mozda i moze, pa i uz crvenilo na burzama, mozda ipak mozemo ocekivati znacajan rast.IMHO[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

rast ce slicno–ocekujem u 2008-oj da atpl dotakne 4300 kn,a jdpl da dotakne 1100 kn..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

New Report

Close