JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bi se kladio na mirovince…..vidjeti ćemo ko je sljedeći tjedan

….Što se danas nije dogodilo……

samo taj “netko” je moguće da je pobrao oko 6000 tisuća komada samo danas…..zanimljivo

DOKUP!

Evo još malo vikend-štiva koje potvrđuje naše ranije pretpostavke i ne opravdava (po meni) toliki pad brodara.

“The BDI is at similar levels as that of end of April 2007. At that time a 6 year old panamax bulk carrier was worth shade lower than USD 50 mill, whereas today the asking price for the same vessel would be xs USD 80 mill. That
is about 60% more. We have noted that the vast majority of prospective sellers still holding on their price ideas in line with the freight market of the 4th Q 2007. Nevertheless, some sellers are re-considering their position and seem to be prepared to sell for less, but again not for a price that reflects the present market.”

Ja bi se kladio na mirovince…..vidjeti ćemo ko je sljedeći tjedan

teško

I love the Smell of Profits in the Morning

Ajmo kladioničari … nedostaju nam dvije nepoznanice … tko će pogoditi …

prihodi 90
rashodi 75

[rolleyes]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Uf… mogao si dati okladu tko ce pogoditi sedmicu na lotu… puno je tu nepoznanica. Bilo je brodova na dokovanju, dakle troskovi bi mogli biti veci no inace. Opet, pitanje je sto je uprava ucinila (i jel mogla uciniti) sa plovarinama[proud] u 4Q.

Ja bih eto, bio zadovoljan sa zaradom gledajuci kumulativno ovu godinu…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Dobar avatar …

pa što je to vama limarima procijeniti prihode i rashode … samo u obzir uzmete sve one linkove kojima nas ovdje obasipate, Plateou, drys, BDI, BCI, BŽI i ostale indexe … [tongue]

Ja bih eto, bio zadovoljan sa zaradom gledajuci kumulativno ovu godinu…

A ja bih bio zadovoljan zaradom 4Q 2003. [angry]

evo ti neto

&

e moj Fazane, ti si nas avatarski duhovni vodja…

Sad sam ti i ja na tapeti, ha? A ja sam ti samo priuceni limar. Inace po struci sam botanicar[tongue]. Specijalizacija jecam i hmelj…

O financijama ne znam puno, pa se ne bih upustao u procjene.. tek cu napomenuti da mi se ne cini lose imati prihode u stranim valutama u ovakava nesigurna vremena u Rvackoj…

Blade, od kuda ti procjena o 100 mil? Stvarno si ga pretjera…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Blade stvarno si optimista[thumbsup] ,procjena PD-a je 74M moja je nekih 71M al tvoja je[thumbsup] .Eh da se bar ostvari[proud]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close