JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Derby je dao svoju analizu i to je OK.
Možda će zvučati prepotentno, ali mene osobno ovakve situacije uopće ne uznemiravaju, pa makar se vrijednost spustila na 0. Evo za malu utjehu, najveća cijena po kojoj sam ulazio u Jadroplov je 805kn. Do kraja tjedna ću dobit malo veću kešovinu, pa ako cijena još uvijek bude ispod 700, svakako ću uzeti. [cool]

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

blade:

Principe: ” sangoman: ” joj sutra ko moze kupit na ovoj cijeni….uffff….zavidim mu[proud] ” šta misliš tko? pa derbyshire naravno [proud] ” daj pustite čovjeka na miru

ma razumije on to…

zasto se toliko brinete oko derbya, covjek je danas nekom drugom dao dionice po 6xx kuna, mozda ce to biti najeftinije ove godine…[wink][wink][wink][wink][wink][wink]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

E stvarno, ovo je prevršilo svaku mjeru. Pa i Floki je nedavno izišao iz Jadroplova pa se nije digla ovolika buka. Čovjek izašao, neko drugi ušao.
I ne znam zbog čega je napisao onaj post, a da nije priložio izvor informacija. Ja znam za neosporive činjenice, a to je odlično financijsko izvješće, a nadam se da će takvo biti i iduće. Mirno spavam
[thumbsup]

Principe:

blade:

Principe: ” sangoman: ” joj sutra ko moze kupit na ovoj cijeni….uffff….zavidim mu[proud] ” šta misliš tko? pa derbyshire naravno [proud] ” daj pustite čovjeka na miru

ma razumije on to…

zasto se toliko brinete oko derbya, covjek je danas nekom drugom dao dionice po 6xx kuna, mozda ce to biti najeftinije ove godine…[wink][wink][wink][wink][wink][wink]

da kupio ih je po 300kn prodao po 600kn i on zadovoljan,niz se nastavlja neko je danas kupio po 600 a prodat se po 900kn….zaradio je 100%,drugi ce zaraditi 50% i zadovoljni svi sljedeci ce zaraditi 20%

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

da kupio ih je po 300kn prodao po 600kn i on zadovoljan,niz se nastavlja neko je danas kupio po 600 a prodat se po 900kn….zaradio je 100%,drugi ce zaraditi 50% i zadovoljni svi sljedeci ce zaraditi 20%

to sam i rekao[thumbsup]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Derby potvrdjuje staru istinu da dobar igrac ne mora nuzno biti i dobar trener. Njegovi komentari o brodarskom sektoru bili su OK, iscrpni, detaljni, edukativni ali brate danas je sve uprskao. Ako je i prodao sto nije sutio nego u svom ovom ludilu jos poceo drukati kako brodari ne valjaju, precjenjeni, jos se nesto ispricava itd. Slicno su danas radili i Iveka123, beholdera….sta mozete ima nas svakakvih[undecid]

Pročitao sam Derbijev komentar i njegovu odluku, pa sam onda preskočio par stranica jer pretpostavljam šta je to izazvalo kod ostalih, i onda sam nastavio sa svojim odlukama što se brodara tiče!
Preporučam i ostalima! Živjeli!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Derby otišo ja došo .
Samo da podsijetim

prvi put došao na 480 otišao na 840
drugi put došao prosijek 615 cca -otišao videćemo[cool]

SAM PROTIV SVIH

navlačili su neki svojim pisanjem na 800 na kupnju pričama kako će vrlo brzo biti preko 1000 a sada oni prodaju na 600

pozdrav svim imateljima brodarskih dionica ,
pozdrav falcu[thumbsup]
puše povoljan vjetar sa US marketa

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1%5Bthumbsup%5D%5Bwink%5D%5Bthumbsup%5D

hvala kolega.
ne brini, prati se sve .
još malo pa gotovo, počeli su povoljni komentari , odbrojavanje za zaključivanje cijene rudača je počelo.

[thumbsup]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Da/kad/ako je Floričić egoistična osoba, sad bi se mogao naljutit. Tu neki forumaš prodajom izazvao reakciju veću nego kad je on izlazio. Da sam ja na njegovom mjestu, sad bi ja počistio prodaju do 900 i pokazao svima. Hajde Kristijane, da te vidimo. Hajde, hajde…

Ajd sad ozbiljno: Derbyshire prodao. OK. We’ll adapt. U svojoj procijeni fer vrijednosti imam ponder koji pridodajem svakoj relevantnoj varijabli (NAV-u, specifičnosti hr marketa, globalnoj makroekonomiji,…), i sada ću samo 50%-tni ponder koji sam pripisivao Derbyshireovom bivanju u Jadroplovu spustit na 0% (taj ponder je inače varirao između 45 i 50% ovisno kako mi je jaka jutarnja kava tog dana)i vidjet da li je trenutna tržišna iznad ili ispod moje nove fer vrijednosti. I na tome temeljit odluku o kupoprodaji.

Ali sad najozbilnjije, ne znam kako vi ali ja svaki put kad prođem kraj nekog kioska sa dnevnim tiskovinama zastanem, namažem usne labellom, i onak momački poljubim logotip Poslovnog dnevnika što mi je omogućio ovu vrstu medija, i što sam imao/imam prilike čitati Bosuna, Derbyshirea, Shoguna, Techmana,… (abecednim redom,..nek se ne naljute one koje sam zaboravio; namjerno sam izostavio Action Hana, Alama, Maita,… nek se ne naljute oni koje sam izostavio u ovom drugom nabrajanju Ententinis, Špancir, … nek se ne naljute oni koje sam izostavio u ovom trećem nabrajanju…itd).

Ma dajte ljudi… zar nemate ozbiljnijih problema u svojim životima od sveg ovoga?

All shipping lanes lead to China.

Ljudi gdje je optimizam, na svim dionicama su se raspisali optimizmom na JDPL nema niti jedan post nakon otvaranja trgovanja. Nije vrag da nas je optimizam napustio napuštanjem pojedinaca ove dionice.

New Report

Close