JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne mogu vjerovati da je glavna jest na forumu da je derbyshire prodao, neki dan je techman napisao da je prodao dio pa se nije digla takva graja.

amerika za razliku od azije kao i Europa……down..
stoga , kao i na prijasnjim postovima……savjet……STRPLJEN SPASEN

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Mislim da je Derby uletio u drugu dionicu za koju misli da će brže narasti, od vih sada cijena, ali vrijeme će pokazati je li dobro napravio. A osim toga koga briga za njegove razloge, jer dionica je po ovim cijenama bila jeftina i kada je Jadroplov te izašao iz minusa, prema tome nemam komentar. A i ljudi se zapale za nekog lika i plaću za njim, ako izađe netko iz TOP 10 odmah frka, kao da ljudima ne treba novac, nego samo drže u dionicama. Svaki život svoja priča.

Zar stvarno netko donosi odluku o kupnji-prodaji na osovu informacija sa foruma?
Poštujem i cijenim gosp. Derbya, ali odluku o kupnji i prodaji donosim na osnovu vlastitih zaključaka. A moj je zaključak da po ovoj cijeni treba kupovati. Naravno, nikoga ne pozivam da kupuje, samo iznosim svoje mišljenje.

Zar stvarno netko donosi odluku o kupnji-prodaji na osovu informacija sa foruma? Poštujem i cijenim gosp. Derbya, ali odluku o kupnji i prodaji donosim na osnovu vlastitih zaključaka. A moj je zaključak da po ovoj cijeni treba kupovati. Naravno, nikoga ne pozivam da kupuje, samo iznosim svoje mišljenje.

Apsolutno se slažem.[thumbsup]

Ali bez rizika nema profita. Naj manji rizik je orocit devize na 3 godine i uzivati u sigurnom plodjenju od 3-4 posto
3-4 % nije plodjenje,to je cisto gubljenje…inflacija je barem 5 % u hrvata,i to prosjecna..uzmi mo najbitnije artikle,inflacija je i vise od 5% na god.razini
to je predaja bez bitke,tako nikada necu raditi..moje misljenje moj stav..zicerasi neka se drze orocenih depozita…i to je bolje nego drzati cash

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Ljudi, ja sam ušao na 770 kn, bit ću na svom možda nikad, ali ne izlazim pa makar sve izgubio. Sokoliću su potkresana krila.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

ma briga mene sta je derby prodao…..svejedno mi je….ja svoje necu….nego, da je bilotko napisao onakav post kao on istu stvar bi iskomentirao…..nije mi derby mjerilo ulaganja u ovu dionicu, mozda covjek stvarno ulozio u sta drugo gdje misli da ce brze zaradit, nije me briga…..ali mislim da je drukao bezveze, s obzirom na ovu us*anu situaciju koja vlada, jos i to nije trebalo…..[sealed]

DOKUP!

kako će se ekipa iznenadit kad vidi godišnje izvješče, međutim onda će biti kasno za uljetit, ovo je sad bagatela.

&

Derby ovo Derby ono!
Čovjek je prodao – pa šta sad?
Kome je žao neka postupi isto kao on, samo nemojte sada ovaj forum pretvoriti u derbyplov.
Nekoliko kolega je lijepo obrazložilo razloge svoga ostanka u jadroplovu i više-manje se slažem s njima.
[thumbsup]

ma briga mene sta je derby prodao…..svejedno mi je….ja svoje necu….nego, da je bilotko napisao onakav post kao on istu stvar bi iskomentirao…..nije mi derby mjerilo ulaganja u ovu dionicu, mozda covjek stvarno ulozio u sta drugo gdje misli da ce brze zaradit, nije me briga…..ali mislim da je drukao bezveze, s obzirom na ovu us*anu situaciju koja vlada, jos i to nije trebalo…..[sealed]

Slažem se, ali gospodo,prodavati na ovim cijenama je apsurdno, držte se sutra i ne nasjedajte onima koji su prodali par deset kuna iznad 600 i sad vrebaju ponovo što jeftiniji ulaz. Ja sam još unutra sa istim kolicinom i ne pada mi na pamet prodavat pre 1200kn…Samo bez panike, požaliti cete to uskoro..[proud]
P.S.
Derby, to ti stvarno nije trebalo u ova teška vremena, ima još previše drhtavih rucica trenutno, pa sad još taj tvoj post, al nema veze, svako zna u kaj ulaže, i zapamtite kolege koji izlazite sad, bice vam žao uskoro…[proud]

DRYS u plusu 0,85% i raste

Last Trade: 54.32
Trade Time: 3:25PM ET
Change: Up 0.46 (0.85%)
Prev Close: 53.86
Open: 51.33
Bid: 54.31 x 1800
Ask: 54.44 x 100
1y Target Est: 110.25

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

New Report

Close