JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dao sam link,
ak lazu oni lazem ja…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[proud]

Po mojoj odokativnoj računici ovo rezanje kamata FED će smanjiti kamatne troškove Jadroplova za cca 350k USD.
Nije puno ali čovjeka veseli[wink]

Po mojoj odokativnoj računici ovo rezanje kamata FED će smanjiti kamatne troškove Jadroplova za cca 350k USD. Nije puno ali čovjeka veseli[wink]

Možeš li podijeliti s nama taj izračun?

Još kada bi smanjili negativne tečajne razlike i troškove za zaposlene, eto nas na 100 milja dobiti.
[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

cca 50 mio USD duga na kraju trećeh kvartala…..pad kamata za 0,75%

cca 50 mio USD duga na kraju trećeh kvartala…..pad kamata za 0,75%

Hoće li se to rezanje kamata, odraziti napostojeće dugove?

zavisno od ugovora s bankom……

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

hoće ……svi brodari ugovaraju promjenjive kamatne stope LIBOR + margin….a ne vjerujem da su fiksirali na duži rok jer se i tako očekivao pad kamatnih stopa

thnks

hoće ……svi brodari ugovaraju promjenjive kamatne stope LIBOR + margin….a ne vjerujem da su fiksirali na duži rok jer se i tako očekivao pad kamatnih stopa

da, ovo je vjerovatno tocno, jer sumnjam da bi im banka dala fiksnu, posebice zbog toga sto su do prije 6 mjeseci forecastirali rast kamata……………..

ja sam originalno iz Ruande, tako da ne znam o cemu pricas[embarass]

Jambo, karibu Vipy.
Naravno da utjece na svaku firmu majko mila zato i rastu dijonice.
Automatski ti spusta risk free rate za valuaciju odnosno libor po postojecem dugu.
Varijabilno sigurno, fiksnu nisam vidio neznam kad po kreditu.

Asante sana.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

. Mozda neznam koliko koji brod ima oplatu i koliko brzo se slaze kobilica na skver ali znam financije.

A cuj, to ti ovisi o brodogradilistu…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close