Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
cipp,
blueman: ” Premarket los. ” Premarket danas počinje u 14 h, pa ne trabunjaj bez veze. Ako gledaš neke brojke onda e after trade od petka.
Znaci trabunjanje je ovo:
http://finance.yahoo.com/q?s=drys
Gdje se svakih 2 minute malo mijenja bid i ask.
Blueman ne trabunja, cipp nemoj mi sad i ti lagati.
Mozda neznam koliko koji brod ima oplatu i koliko brzo se slaze kobilica na skver ali znam financije.
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Ameri će definitivno otvoriti u minusu ispod 2,5%, jedino jaki skok BDI-ja bi mogao tijekom dana vratiti brodare u igru (mislim da ga neće biti).
Ja citam futurese na nuli??
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
cipp: ” blueman: ” Premarket los. ” Premarket danas počinje u 14 h, pa ne trabunjaj bez veze. Ako gledaš neke brojke onda e after trade od petka. ” Znaci trabunjanje je ovo: http://finance.yahoo.com/q?s=drys Gdje se svakih 2 minute malo mijenja bid i ask. Blueman ne trabunja, cipp nemoj mi sad i ti lagati. Mozda neznam koliko koji brod ima oplatu i koliko brzo se slaze kobilica na skver ali znam financije.
Izgled da si u pravu, samo mi nije jasno kako ga čitaju onda. I ja imam ameritradeov račun pa vidim sve nalog direktno, ali to ne znači da je išta protrgovano po tim cijenama. Sorry ako sam bio grub na riječima.
Ma ne, sve ok.
Samo ne izgleda uopce dobro s obzirom da su futuresi na dow ne tako losi (losi jesu ali ne tako).
evo i mene s BDI
latest 6,513.00
change51.00 (0.79 %)
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
@vipy, koliko punata u + kažeš?
vipy,
evo i mene s BDI latest 6,513.00 change51.00 (0.79 %)
To je bilo jučer.
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
A ovo je danas.
cipp,
Eh, da- futursi siu do 14 h, a od 14 h do 15,30 je premarket, a nadalje market…
moze link za futures
fala
Postanite Eu-robovi