JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skoro me poklopilo na kupnji po 600kn, ali na kraju sam ubio još nešto na dokupu po 610. Sada se fino čeka [cool]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Ma ljudi nema panike za brodare. Povuklo ih je opce ludilo. Ponavljam po stoti put da pad brodara nema nikakve veze sa trzistem brodskog prostora (faktor koji kreira visinu vozarina a sa tim i vrijednost brodara). Uostalo ovaj scenario sam i najavio kao mogucnost jucer na jednom od brodarskih topica. (Sa topica ATPL)

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Izašlo je par tekstova o brodarima, i par o burzama i prevelikoj rasprodaji i JDPL lagano u plus….

Mislim da je kataklizmi kraj. Strane burze su u rastu.

Izašlo je par tekstova o brodarima, i par o burzama i prevelikoj rasprodaji i JDPL lagano u plus…. Mislim da je kataklizmi kraj. Strane burze su u rastu.

vec sat vremena…..nema boljeg osjećaja od tog kada si u cashu sa ovakvom korekcijom [thumbsup][lol]

DOKUP!

bdi danas očekujem definitivno u plusu.

Još da vidimo kako će Amerika odreagirati na ovu najavu rezanja kamatnih stopa….

Još nam nedaju gore. Sa vremena na vrijeme bude koje istresanje.

ma prodaju uglavnom mali. po par komada. ajde jednom nam je netko poklonio par stotica. samo cekajte da danas objave vrijednost vrijednost BDIa. Ameri definitivno danas idu gore. dosta je bilo ovih sranja. [thumbsup]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Premarket los.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Blueman daš mi link di mogu vidit premarket, na nasdaqu još ne vidim

Imam fantomske dionice

Premarket los.

Premarket danas počinje u 14 h, pa ne trabunjaj bez veze. Ako gledaš neke brojke onda e after trade od petka.

Ameri će definitivno otvoriti u minusu ispod 2,5%, jedino jaki skok BDI-ja bi mogao tijekom dana vratiti brodare u igru (mislim da ga neće biti).

New Report

Close