JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opet pad BDI

marat cete imat debele zivce. jos ce bdi dugo padati. sve dok se kinezi i proizvođači sirovina ne dogovore oko cijene (danasnja vijest je da je kineski pregovarač napustio pregovore- deadline za pregovore je sredina ozujka, zato se spremite na jos teze trenutke)

bit ce bolje. gore nemoze [pray][cool]

-443

bit ce bolje. gore nemoze [pray][cool]

moze,moze….

Ništa strašno se ne dešava,svi znamo kad ce pocet rasti BDI, još 2-3 tjedna pa ce jdpl katapultirati, samo brez panike, ipak se radi o novcima…[proud]

BDI -443 [embarass]
Ali vidim da cijena ne pada, znaći u ovu cijenu je uračunat i daljnji pad indexa. Ja mislim da doli ne možemo, a kad se okrene trend BDI-a, pogurat će dionicu dobro prema gore. Dobra je potpora na ovoj cijeni unatoć lošem trendu, što sugerira da je već u ovoj cijeni uračunat i daljnji pad. Mada ne znam što se stalno uspeređiva sa BDI-om, kako su već objasnili ovdje cijenjeni forumaši. I na ovim razinama BDI-a su zarade dobre, a BDI će svakako u ovoj godini imati veći prosjek nego prošle godine.

BDI -443 [embarass] Ali vidim da cijena ne pada, znaći u ovu cijenu je uračunat i daljnji pad indexa. Ja mislim da doli ne možemo, a kad se okrene trend BDI-a, pogurat će dionicu dobro prema gore. Dobra je potpora na ovoj cijeni unatoć lošem trendu, što sugerira da je već u ovoj cijeni uračunat i daljnji pad. Mada ne znam što se stalno uspeređiva sa BDI-om, kako su već objasnili ovdje cijenjeni forumaši. I na ovim razinama BDI-a su zarade dobre, a BDI će svakako u ovoj godini imati veći prosjek nego prošle godine.

treba jos puno uciti (uz duzno postovanje)

Evo za poklonike DRYS-a – u pre-marketu +2%:

DRYSHIPS INC. (NasdaqGS:DRYS)

Pre-Market: 53.50 1.07 (2.04%) as of 8:59AM ET on 01/17/08

Hogar vozi Volvo

brzi181: ” bit ce bolje. gore nemoze [pray][cool] ” moze,moze….

I ja mislim da može.

BDI – 6,41 %
BPI – 4,71 %
BSI – 3,98 %

Pitanje samo koliko još tjedana ovako.
Sreća da sam danas odustao od dokupa.Bit’ će još boljih prilika.Čekam da Gatara napravi artiljerijsku pripremu.

BDI -443 [embarass]
Ali vidim da cijena ne pada, znaći u ovu cijenu je uračunat i daljnji pad indexa. Ja mislim da doli ne možemo, a kad se okrene trend BDI-a, pogurat će dionicu dobro prema gore. Dobra je potpora na ovoj cijeni unatoć lošem trendu, što sugerira da je već u ovoj cijeni uračunat i daljnji pad. Mada ne znam što se stalno uspeređiva sa BDI-om, kako su već objasnili ovdje cijenjeni forumaši. I na ovim razinama BDI-a su zarade dobre, a BDI će svakako u ovoj godini imati veći prosjek nego prošle godine.

Odlicna zapažanja, kolega. Vidim, da nema više panicara danas. Dobar znak.

Geko: ” brzi181: ” bit ce bolje. gore nemoze [pray][cool] ” moze,moze…. ” I ja mislim da može. BDI – 6,41 % BPI – 4,71 % BSI – 3,98 % Pitanje samo koliko još tjedana ovako. Sreća da sam danas odustao od dokupa.Bit’ će još boljih prilika.Čekam da Gatara napravi artiljerijsku pripremu.

najvjerojatnije do pred kvartalnog izvjesca, jer uz gore navedeno, fondovi ce cekati i podebljavati se, pogotovo sad kad stignu na naplatu racuni od praznika, skijanja…(mislim ne fondovima vec `mudrim` investitorima)

bibanum: ” BDI -443 [embarass] Ali vidim da cijena ne pada, znaći u ovu cijenu je uračunat i daljnji pad indexa. Ja mislim da doli ne možemo, a kad se okrene trend BDI-a, pogurat će dionicu dobro prema gore. Dobra je potpora na ovoj cijeni unatoć lošem trendu, što sugerira da je već u ovoj cijeni uračunat i daljnji pad. Mada ne znam što se stalno uspeređiva sa BDI-om, kako su već objasnili ovdje cijenjeni forumaši. I na ovim razinama BDI-a su zarade dobre, a BDI će svakako u ovoj godini imati veći prosjek nego prošle godine. ” treba jos puno uciti (uz duzno postovanje)

svakako, cijeli život se ući [proud]

New Report

Close