JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nadam se samo, da se nece vracat kad se vratimo na zaslužene razine.

Ja se nadam da hoce…negdje tamo oko 1000-1200kn. Zna se tko ce im prodavati [cool]

ne gube pare ako prodaju po jednoj cijeni, a ponovo kupe po još nižoj. na taj način zarađuju pare.[sealed]

Pametno zboriš prijatelju! [thumbsup]
Keš je sad tražen roba!

Kad budem milijarder imat ću tajnicu da mi ovdje piše!

vidicemo kakvi ce indeksi biti popodne….

Nisam optimist.
Ipak – shvaćam to kao “win-win” situaciju : ako padnu dobro za dokup , ako narastu dobro za portfolio…….

stigla nam pomoć na plovidbama, nismo sami, samo što je sad mnogima u glavi da će dobro proći ako prodaju na 700.

optimist:

Zalostno je gledati, kako neki rasprodavaju JDPL po mizernim cijenama i gube pare, kad se dobro zna da ovakvo stanje ne može dugo trajati.Tolko stranica kvaltetnih postova znalca na toj temi o stvarni vrijednosti JDPL a zbog uobicajenog pada BDI za taj period vrli ‘investotori’ panicno napuštaju brod. I bolje tako, nadam se samo, da se nece vracat kad se vratimo na zaslužene razine.

ne gube pare ako prodaju po jednoj cijeni, a ponovo kupe po još nižoj.
na taj način zarađuju pare.[sealed]

Nije shortanje na JDPL baš neki potez ovih dana…[proud]

burzovni vjerojatno svi u zelenom a brodarski bi mogli još uvijek u crvenom, međutim ovi prvi su važniji !

Hogar vozi Volvo

Vraća se kupnja na JDPL a taman stigoh iz banke sa uplaćenom lovom na brokera za nadokupljivanje.

samo za bumbija i tunu

I love the Smell of Profits in the Morning

koje je trenutno stanje k/p

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

opet pad BDI

Znaš li koliko?

Imam fantomske dionice

New Report

Close