ocito da ljudi ne razumiju da svake godine u ovo doba dode do pada BDI-a..za 2 – 3 tjedna smo opet UP….[thumbsup]
..i treba pogledat malo index koliki je bio unazad par godina…[proud]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
zvone101:
”
” zadnju prodaju sam napravio na oko 720 prije oko tjedan dva jer mi izgledalo loše i imam veliki gubitak na JDPL. Tak mi i treba kad slušam druge… kao neki nav i šta ti ja znam a poslije toga mjesecima gotovo pa samo dolje…
”
zvone, nije vraga da te pocela neka panika hvatat? [huh]
[/quote]
”
[color=blue] nije panika jer bi to sve prodao odavno ali ovo je bio glas razuma i korak u todine koje su u zadnje vrijeme in jer moraju rasti… posebice mislim na TISAK i MLINAR bla bla… i mogu ti reči da sam već sada čak i sa današnjim padom još uvijek daleko u plusu..[/color]
”
nije panika jer bi to sve prodao odavno ali ovo je bio glas razuma i korak u todine koje su u zadnje vrijeme in jer moraju rasti… posebice mislim na TISAK i MLINAR bla bla… i mogu ti reči da sam već sada čak i sa današnjim padom još uvijek daleko u plusu..
Tisak i mlinar su već uradili svoje pa ti je red da sutra (rano u jutro) kupiš nazad svoje brodare na akciji.Ako zakasniš mislim da će iza podne poćeti veliki ulaziti a ti zakasnio![yawn]
nije panika jer bi to sve prodao odavno ali ovo je bio glas razuma i korak u todine koje su u zadnje vrijeme in jer moraju rasti… posebice mislim na TISAK i MLINAR bla bla… i mogu ti reči da sam već sada čak i sa današnjim padom još uvijek daleko u plusu..[/color]
imam i ja tisak…..ali vise vjerujem u JDPL iako sada sve svima izgleda crno….cak i onom drukeru Gatari……
onda se nemas sta sekirat kad ti je prosjek puno nize……
mislim da ovih dana placu oni koji su proslo tjedan uzimali margin na JDPL….ajajaj [shocked]
JADROPLOV D. D./REDOVNA JDPL-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 42.200 2,58 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 18.785 1,15 Skrb. račun
6. HPB D.D. 17.174 1,05 Skrb. račun
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 10.917 0,67 Skrb. račun [color=blue] -97[/color] u odnosu na 11.01.08.
9. JADROPLOV D. D. 10.011 0,61 Osnovni račun
10. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DIONIČKI OIF 9.795 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 80,19
kad se podvuce crta, fondovi bas i nisu promjenili udjele , znaci uzrok pada cijene lezi u malim dionicarima
ili grijesim??
ja sam kupila JDPL po 735,prodala po 722. Ne bih više,hvala
zasto si ga kupila i zasto si ga prodala?
zasto si ga kupila i zasto si ga prodala?
….a kolko ga je drzala…..mjesec dana? [lol]
pravi investitor, nema šta [lol]
kupila je zbog citanja na ovoj temi, a prodala zbog citanja na ovoj temi [lol]
Ja sam kupio po 765 pa opet ne kukam. Dajte ljudi ne gledajte sve kroz transakcije od tjedan-dva, doći će sve na svoje. Uostalom kraj drugog mjeseca je vrijeme kada se magla oko brodara razilazi, da imam gengi jos bi udarao po JDPL i ATPL, jer su ovo izvrsne cijene za ulov.
A za ove koji nekad i popuše(prodaju nakon prvog potresa):”Tko se vatrom igra, može se i opeći”!
ja sam kupila JDPL po 735,prodala po 722. Ne bih više,hvala
To ti je pametno. Što je manje ovakvih u JDPL to smo jači.
u pravu si,držala sam ga mjesec dana. a kupila sam ga isključivo zbog svoje procjene,vjerujući u njega. međutim,na vrijeme sam dobila info za BLJE,a kako nisam imala slobodnih sredstava,riskirala sam i prodala JDPL. i,opet si u pravu ,nisam pravi investitor,i nisam ni dugo u ovome,ali želim učiti. ipak,nekako mi se ne da vraćati..