JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..ima li tko transakcije?

kakva rasprodaja u zadnjim minutama
uffffffffffffffffffffff
ima netko transakcije

zadnju prodaju sam napravio na oko 720 prije oko tjedan dva jer mi izgledalo loše i imam veliki gubitak na JDPL.
Tak mi i treba kad slušam druge… kao neki nav i šta ti ja znam a poslije toga mjesecima gotovo pa samo dolje…

Sad je vrijeme da konzumiraš gazda Todu.
On ne ovisi o Kini i Indiji , a ima i dobre veze,pa mu ne trebaju pretpristupni fondovi , jer je već pristupio….

Ove godine Kineska Nova Godina nastupa 24. siječnja, i to je godina Zmije.

07.02.2008 Vaš link

Kad budem milijarder imat ću tajnicu da mi ovdje piše!

@zvone
strpljenja… rekao sam u ranijim postovima….cekam kraj 1 i pocetak 2 mjeseca…
sve prije je super, no nevjerujem u to….strpljen spasen

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Sad je vrijeme da konzumiraš gazda Todu.
On ne ovisi o Kini i Indiji , a ima i dobre veze,pa mu ne trebaju pretpristupni fondovi , jer je već pristupio….

odavno imam Todu i danas sam još maznuo po MLNR-u a JDPL sam rekao zadnje dionice po cca 720 a i prije sam po malo izlazio 730 pa na 750 …

Evo ja novi ovdje pa prvo pozdrav svima! [smiley]

Drugo pitanje:
Kada ćemo vidjet izvješće za 2007 (jeli kasni ili sam ja nešto propustio?)

Kad budem milijarder imat ću tajnicu da mi ovdje piše!

@špancir- jesi li to kapetane napustio ovaj brod koji tone a da nisi prvo pustio nas djecu i žene!!

ne bih ja rekao da je Gatara diletant…. meni se cini da nasi komentatori dobro znaju sto rade. Ovi uradci su vrhunac propagande, negativne naravno. Petrov neki dan, Gatara jucer danas sutra…. bas me zanima hoce li pisati i kada se smjer okrene.

A ja bas se pitam gluposti. Pa naravno da hoce, sreca da postoji SDA…

Inace, Kinezi slave novu godinu 7.2. Al ajde dobro, budem provjerio kod njih….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

ne bih ja rekao da je Gatara diletant…. meni se cini da nasi komentatori dobro znaju sto rade. Ovi uradci su vrhunac propagande, negativne naravno. Petrov neki dan, Gatara jucer danas sutra…. bas me zanima hoce li pisati i kada se smjer okrene.

A ja bas se pitam gluposti. Pa naravno da hoce, sreca da postoji SDA…

Inace, Kinezi slave novu godinu 7.2. Al ajde dobro, budem provjerio kod njih….

da Petrov je danas napisao clanak sa ociglednim drukanjem brodara na dolje sa komentarima BDI-a i bla bla…Kad sam ga opomenuo na takvo drukanje brzo je nestao taj clanak i izasao je onaj sa BDI-em.Bez obzira sto je bio pad ne smiju stvarati paniku a ne pokazati sve cinjenice

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Gatara samo dokazuje koliki je diletant. http://www.google.com search:chinese new year (year begins on 2/07/2008) wikipedia, http://www.chinainfo, etc. etc. Koji k….n. Radije da si makne nausnice iz uha i neka ne izigrava nekog gurua

Treba samo pogledati njegov portfelj. Šta ono ima, samo HT? To i moja baba ima…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Da nije BDI već iskorigiran preko 30%, danas bi se JDPL korigirao sa 1020 na strašnih 970.

Ovi iskrcaji su uglavnom posljedica opće stanja u državi i na tržištu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close