JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

interesantno kak mirovinci neće ovu dionicu [sad]

Pa ima vise teorija zasto nisu usli.
Jedna je i ta da cekaju jos nize razine jer (kao sto svi znamo) prodaja je vrlo, vrlo jaka i to vec duze vremena imamo konstantne iskrcaje iz Top10.
Svaki pravi ulagac (ne sumnjam da su fond manageri mirovinaca redom jaci igraci), ne kupuje na pocetku iskrcaja; vec u dijelu koji je blizi kraju, jer to jednostavno znaci da je cijena vec dobrano diskontirana (cemu uvelike pomognu manji ulagaci kojima je nejasno zasto nesto pada).
Po dionicare losija teorija je da, unatoc dobrim fundamentima i perspektivi firme, ne zele ulaziti zbog jos uvijek nejasne privatizacije.
Medjutim ja stvarno ne brinem i ne tjesim se (kako je napisao jedan kolega) vec imam toliko sredstava da cekam osjetiti kad ce zavrsetak svih iskrcaja; pa da se ukrcam malo jace.
Kada ce doci to ‘dno’ ovisi o mnoga toga; a najvise o sveukupnom kretanju ZSE koji ce tesko ostati imun na vrlovjerojatno nadolazecu globalnu burzovnu krizu.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Tonemo bez ikakvog razloga

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

za dan 9.1.2008
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 42.200 2,58 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 18.785 1,15 Skrb. račun
6. HPB D.D. 17.154 1,05 Skrb. račun [color=blue]+60 komada[/color]…..sta ovaj izvodi
7. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 10.773 0,66 Skrb. račun
9. JADROPLOV D. D. 10.011 0,61 Osnovni račun
10. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DIONIČKI OIF 9.795 0,60 Skrb. račun
Ukupno: 80,18
[color=blue][/color]

DOKUP!

a da nije da Floričić izlazi do kraja pa mu je ostalo jos koja tisucica?

No pain no Game

BDI na 8621.00 znaci pad od nekih 100 i nesto bodova[bye]

No pain no Game

6. HPB D.D. 17.154 1,05 Skrb. račun [color=blue]+60 komada[/color]…..sta ovaj izvodi

To sam ja dokupio 60 komada na svoj margin kredit. Ljudi, na HPB skrbničkom su obično margini.

Tonemo bez ikakvog razloga

Iz svog dosadašnjeg iskustva, shvatio sam da je to daleko najbolji signal za kupovinu – kad cijena pada ispod fer fundamenata, a pad nema nikakve veze s poslovanjem firme, odnosno ništa se loše s firmom nije desilo. Tada se kaže da Gospodin Tržište pruža priliku. [wink] [thumbsup]

DRYS -6,85

http://finance.yahoo.com/q/bc?s=DRYS&t=1d

KOMA [shocked]

Ja uzeo još jedan margin u tu svrhu, spremno cekam da upadne danas sam bio prenisko..[undecid]

TunaSalad:

interesantno kak mirovinci neće ovu dionicu [sad]

Moja hipoteza je da mirovinci neće ući u ovi dionicu prije privatizacije ili nekog SPO-a. Razlog? Premala količina dionica u optjecaju. Ali ona je solidna prilika i bez njih.

Ja uzeo još jedan margin u tu svrhu, spremno cekam da upadne danas sam bio prenisko..[undecid]

Jel daje koja banka margin na dionice jdpl?

No pain no Game

optimist: ” Ja uzeo još jedan margin u tu svrhu, spremno cekam da upadne danas sam bio prenisko..[undecid] ” Jel daje koja banka margin na dionice jdpl?

POBA

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close